Marocká polévka s cizrnou
Marocká kuchyně je plná různých vůní a chutí. Talíř horké polévky s cizrnou vás přenese do této severoafrické země. Na její přípravě není nic složitého a obsahuje suroviny, které jsou běžně k dostání.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marocká polévka s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpn6R
Moje poznámka
Marocká polévka s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpn6R
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 6 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 10 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 12 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 5 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 5 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 5 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 7 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 8 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 8 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 8 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 8 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 9 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 9 hodinami
Suroviny:
olej olivový,
cibule,
celer řapíkatý,
rajče,
cizrna sterilovaná,
fazolky zelené,
šťáva citronová,
česnek,
klobása papriková,
kmín drcený,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)