Kořeněná marocká polévka z cizrny

Angel 666 Kuchařka: Angel 666

Polévky 6 názorů

Suroviny

1 lžíce olivového oleje
1 velká cibule
3 stroužky česneku
1 lžička kmínu
1 lžička skořice
1 červená pálivá paprička
300 g uvařené scezené cizrny
10 sušených meruněk
šťáva z 1 pomeranče
2 hrsti nasekaného špenátu
sůl
pepř
zeleninový vývar
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na rozehřátém oleji zpěníme nakrájenou cibuli, když zesklovatí, přihodíme nasekaný česnek, všechno koření mimo papričky, zamícháme, přidáme cizrnu, zalijeme vývarem, osolíme, přihodíme i nakrájené meruňky a asi 15 minut povaříme.

  2. Pak polévku rozmixujeme ponorným mixérem, přidáme šťávu vymačkanou z pomeranče, nasekaný špenát a papričku nakrájenou na tenká kolečka.

  3. Už jen malou chvilku povaříme, dochutíme a můžeme podávat.

  4. Polévka odležením v chladu do druhého dne získá na chuti.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Kořeněná marocká polévka z cizrny

Tématické fráze: marocká cizrnová polévka marocká polévka cizrna recepty marocká polévka s cizrnou recepty z cizrny marocka polevka z cervene cocky ostrá polévka z cizrny cizrnová polévka marocká kuřecí polévka polévka z cizrny cizrnova polivka marocká cizrnová recepty polévka z cizrny polévka cizrnová ostra cizrnova polevka polévka z cizrny a feferonky marocká polévka recept nepečené marock marocka cizrnova polevka ostra mafrocká polévka

Zapomněl/a jsem heslo