Salát s granátovým jablkem
Bulgur nemusíme vařit, stačí ho zalít horkou vodou a chvíli vyčkat. Připravíme z něj lahodný a vydatný salát se sladkou medovou zálivkou. V salátu pěkně křupou kousky řapíkatého celeru a zvýrazní ho semínka granátového jablka svou zajímavou kyselou chutí.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát s granátovým jablkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31Y8r
Moje poznámka
Salát s granátovým jablkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31Y8r
Nejnovější recepty
Kávové řezy s lískooříškovým krémem se šlehačkou
Přidáno před 4 hodinami
Smetanová fazolková polévka s bramborami
Přidáno před 16 hodinami
Hruškový koláč
Přidáno před 22 hodinami
Roláda z panenky se šunkou, sýrem a špenátem
Přidáno 20. 9. 2025 11:15:00
Smaženice
Přidáno 19. 9. 2025 20:29:00
Květákový řízek
Přidáno 19. 9. 2025 13:40:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí guláš na víně
Sahula před 55 minutami
Pečený guláš z hovězích líček
Sahula před 1 hodinou
Krkovička po znojemsku
Sahula před 1 hodinou
Roštěnky na švédský způsob
Sahula před 1 hodinou
Roštěnky na způsob Esterházy
Sahula před 1 hodinou
Králík na myslivecký způsob
Sahula před 1 hodinou
Kuře na paprice se smetanou a těstovinami
kamilkamil před 1 hodinou
Restovaná zelenina
Vendeliin před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
renias před 2 hodinami
Zapečený sýrový květák
Kamilana před 3 hodinami
Suroviny:
bulgur,
voda,
olej,
med tekutý,
šťáva citronová,
sůl,
pepř mletý,
jablko granátové,
celer
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.