Salát s granátovým jablkem
Bulgur nemusíme vařit, stačí ho zalít horkou vodou a chvíli vyčkat. Připravíme z něj lahodný a vydatný salát se sladkou medovou zálivkou. V salátu pěkně křupou kousky řapíkatého celeru a zvýrazní ho semínka granátového jablka svou zajímavou kyselou chutí.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát s granátovým jablkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31Y8r
Moje poznámka
Salát s granátovým jablkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31Y8r
Nejnovější recepty
Žampionový krém
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí roládky se sýrovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 6 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 9 hodinami
Růžová bábovka
Přidáno před 17 hodinami
Hovězí krk pečený na česneku
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 10 minutami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 1 hodinou
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 1 hodinou
Pečené koleno
magdalenka před 1 hodinou
Česneková kroupová polévka
magdalenka před 1 hodinou
Krémová pórková polévka
[email protected] před 2 hodinami
Boršč - trochu podle mě
Kdyzjehlad před 3 hodinami
Růžová bábovka
jemelka před 3 hodinami
Jednoduchá krupicová kaše aneb pohádka mládí
magdalenka před 3 hodinami
Nakládaný bůček
magdalenka před 3 hodinami
Suroviny:
bulgur,
voda,
olej,
med tekutý,
šťáva citronová,
sůl,
pepř mletý,
jablko granátové,
celer
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.