Postup přípravy
Krok 1: Vejce vaříme ve vroucí vodě 9 minut. Poté je prudce zchladíme, oloupeme a nakrájíme (nebo nastrouháme).
Krok 2: Tuňák smícháme s kukuřicí, ricottou a vejci.
Krok 3: Přidáme parmezán, osolíme a opepříme dle chuti a promícháme.
Zveřejněno 28. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňáková pomazánka z riccoty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgQ2
Moje poznámka
Tuňáková pomazánka z riccoty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgQ2
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 17 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 6 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 8 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 9 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 9 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 9 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 9 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 10 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 10 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 11 hodinami
Suroviny:
sýr ricotta,
kukuřice,
tuňák ve vlastní šťávě,
vejce,
parmazán,
pepř mletý,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.