Postup přípravy
Krok 1: Vejce vaříme ve vroucí vodě 9 minut. Poté je prudce zchladíme, oloupeme a nakrájíme (nebo nastrouháme).
Krok 2: Tuňák smícháme s kukuřicí, ricottou a vejci.
Krok 3: Přidáme parmezán, osolíme a opepříme dle chuti a promícháme.
Zveřejněno 28. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňáková pomazánka z riccoty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgQ2
Moje poznámka
Tuňáková pomazánka z riccoty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgQ2
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 8 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 9 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 10 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 10 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 16 minutami
Karamelový dezert
thekumsen před 17 minutami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 1 hodinou
Lasagne se špenátem
Sova1 před 2 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 3 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 3 hodinami
Bramborové knedlíky
Alamatej před 5 hodinami
Cikánské cukroví
Annnn před 5 hodinami
Koláč s jablečnou nádivkou
Evajira před 5 hodinami
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Evajira před 5 hodinami
Suroviny:
sýr ricotta,
kukuřice,
tuňák ve vlastní šťávě,
vejce,
parmazán,
pepř mletý,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.