Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Cikánská hovězí

Šťavnatou pečeni s tmavou omáčkou připravíme na cibulce a doplníme ji rajčaty a paprikou. Vaření si usnadníme použitím sterilovaného leča. Pokrm dobře ochutíme mletou paprikou a pepřem. Náš recept je jednoduchou klasikou na víkend, které k dokonalosti chybí už jen domácí knedlík nebo čerstvý chléb.

Hodnocení receptu je 5,0 (67×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 130 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 120 min podle tuhosti masa

130 min (10 min příprava + 120 min tepelná úprava, podle tuhosti masa)

8. 9. 2009 20:58

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Tento recept najdete
v nové kuchařce!

Naše kuchařka 2
obsahuje 150 receptů
včetně tohoto.

Naše kuchařka 2

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 484 kJ / 594 kcal
Bílkoviny114,03 g
Tuky7,57 g
Vláknina7,05 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 246 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy15,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s houskovým knedlíkem nebo s čerstvým chlebem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

martiline martiline

15. 5. 2019 21:12

V jednoduchosti je krása :yes: ... a vlastně i CHUŤ. Recept o několika málo ingrediencích a přitom tolik chuti na talíři. :-)

mates772

8. 7. 2017 21:47

To je maďarský guláš a nie Cikánska hovézí.... Cikánska je niečo úplne iné.... Ale je to chutné nech sa to volá akokoľvek ... ;-)

Miroku

13. 6. 2016 14:37

To vypadá dobře,vyzkouším :-)

Petra

23. 4. 2016 19:35

vicenda71: Taky se to nejmenuje pečeně :-)

vicenda71

23. 4. 2016 12:50

tohle není žádná cikánská pečeně

Bořek

11. 7. 2014 23:29

vyborny recept...povedlo se:yes::-p

janatka janatka

9. 5. 2013 13:22

Dala jsem domácí lečo s houbami a k tomu byly bramboráčky,super!:-p

Eva

29. 4. 2013 16:02

dzungila

12. 2. 2013 21:02

Mirik - mám dojem, že si cikánskou pleteš se štěpánskou...;-)

mirik

12. 2. 2013 11:48

do cikanske omacky spravne jeste patri vejce na tvrdo uvarene na kosticky nakrajene.. je to pak dokonaly uplne :) dobra omačka:)

bdoucek21

25. 11. 2012 21:42

dnes sem vařila a super...akorát sem si lehce pomohla masoxem a šťávy ze zeleniny jsem tam dala jen polévkovou lžíci pro chuť...

jarda Kadic jarda Kadic

1. 11. 2012 20:43

Simona Kucerova: A já nemám v oblibě hovězí, tak som to urobil z osipanych((vepřového)a věřte, taky to bylo k jídlu.:-p:-p:-p

Simona Skolakova Simona Skolakova

1. 3. 2011 10:22

taky bych si dala cikánskou hned,to už jsem dlouho neměla.;-):-p
+1:yes:tahle má krásnou barvičku,tak to má být.:yes:

Mezera

23. 10. 2010 22:02

Slíbil jsem doma uvařit, tak jsem udělal tohle. Je to super, jen jsem to udělal s těstovinama a necedil jsem lečo. Máš bod.

Iriska Iriska

15. 11. 2009 16:58

To byl dnešní oběd a moc nám chutnal. Vařila jsem z 1/2 kg masa a zdálo se mi moc dávat tam velké lečo. Dala jsem jenom třetinkové i se šťávou a pro nás bylo tak akorát. Ale každému chutná jinak. Opravdu vynikající :yes: Dávám si do oblíbených a tobě posílám bodíka.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Novinka!

Naše kuchařky

Do obchodu

Marie

Další recepty

Tématické fráze: cikánská omáčka cikánská hovězí pečeně cikánská omáčka s rýží cikánská hovězí pečeně recept cikánská hovězí cikánská hovězí omáčka cikánská pečeně cikánská omáčka z vepřového cikánská cikánská omáčka recept cikánská vepřová pečeně s rýži hovězí cikánská cikánská pečeně s vepřového masa cikanska pecene recept cikánská pečeně s rýží cikánská hovězí pečeně - recept cikánská pečeně z vepřového masa recept na cikánskou omáčku recept domácí cikánská omáčka cikánská hovězí s rýží

Suroviny: hovězí zadní, lečo, cibule, paprika sušená sladká, kmín celý, mouka hladká, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Cikánská hovězí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N942