Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cikánská hovězí

Šťavnatou pečeni s tmavou omáčkou připravíme na cibulce a doplníme ji rajčaty a paprikou. Vaření si usnadníme použitím sterilovaného leča. Pokrm dobře ochutíme mletou paprikou a pepřem. Náš recept je jednoduchou klasikou na víkend, které k dokonalosti chybí už jen domácí knedlík nebo čerstvý chléb.

Hodnocení receptu je 5,0 (67×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 60 min podle tuhosti masa

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava, podle tuhosti masa)

8. 9. 2009 20:58

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 484 kJ / 594 kcal
Bílkoviny114,03 g
Tuky7,57 g
Vláknina7,05 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 246 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy15,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JPOLAK JPOLAK

1. 5. 2024 18:09

mates772: Třeba to takhle vaří cikáni (vlastně Romové) v Maďarsku.

Marie Svarcova Marie Svarcova

10. 12. 2023 09:53

:-)<3:yes::yes::-K

martiline martiline

15. 5. 2019 21:12

V jednoduchosti je krása :yes: ... a vlastně i CHUŤ. Recept o několika málo ingrediencích a přitom tolik chuti na talíři. :-)

mates772

8. 7. 2017 21:47

To je maďarský guláš a nie Cikánska hovézí.... Cikánska je niečo úplne iné.... Ale je to chutné nech sa to volá akokoľvek ... ;-)

Miroku

13. 6. 2016 14:37

To vypadá dobře,vyzkouším :-)

Petra

23. 4. 2016 19:35

vicenda71: Taky se to nejmenuje pečeně :-)

vicenda71

23. 4. 2016 12:50

tohle není žádná cikánská pečeně

Bořek

11. 7. 2014 23:29

vyborny recept...povedlo se:yes::-p

janatka janatka

9. 5. 2013 13:22

Dala jsem domácí lečo s houbami a k tomu byly bramboráčky,super!:-p

Eva

29. 4. 2013 16:02

dzungila

12. 2. 2013 21:02

Mirik - mám dojem, že si cikánskou pleteš se štěpánskou...;-)

mirik

12. 2. 2013 11:48

do cikanske omacky spravne jeste patri vejce na tvrdo uvarene na kosticky nakrajene.. je to pak dokonaly uplne :) dobra omačka:)

bdoucek21

25. 11. 2012 21:42

dnes sem vařila a super...akorát sem si lehce pomohla masoxem a šťávy ze zeleniny jsem tam dala jen polévkovou lžíci pro chuť...

jarda Kadic jarda Kadic

1. 11. 2012 20:43

Simona Kucerova: A já nemám v oblibě hovězí, tak som to urobil z osipanych((vepřového)a věřte, taky to bylo k jídlu.:-p:-p:-p

Simona Skolakova Simona Skolakova

1. 3. 2011 10:22

taky bych si dala cikánskou hned,to už jsem dlouho neměla.;-):-p
+1:yes:tahle má krásnou barvičku,tak to má být.:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cikánská omáčka cikánská hovězí pečeně cikánská omáčka s rýží cikánská hovězí pečeně recept cikánská hovězí cikánská hovězí omáčka cikánská pečeně cikánská omáčka z vepřového cikánská cikánská omáčka recept cikánská vepřová pečeně s rýži hovězí cikánská cikánská pečeně s vepřového masa cikanska pecene recept cikánská pečeně s rýží cikánská hovězí pečeně - recept cikánská pečeně z vepřového masa recept na cikánskou omáčku recept domácí cikánská omáčka cikánská hovězí s rýží

Suroviny: hovězí zadní, lečo, cibule, paprika sušená sladká, kmín celý, mouka hladká, sůl, pepř mletý, olej

TopRecepty.cz

Cikánská hovězí

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N942