Květákové sabdží
Indická kuchyně je plná pestrých chutí a vůní. Pod názvem sabdží se ukrývá pokrm z květáku, dušené zeleniny a brambor, který můžeme podávat s rýží nebo plackami. Sabdží sice neobsahuje maso, ale i tak vás spolehlivě zasytí.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákové sabdží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wVmm
Moje poznámka
Květákové sabdží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wVmm
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 23 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno 3. 8. 2025 08:18:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketový koláč s ovocem
Debackey před 6 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
DavidVolvo před 1 hodinou
Hrníčková cuketová buchta
Dakota před 1 hodinou
Kotlíkový party guláš
alan.h před 2 hodinami
Borůvkový kynutý koláč
Jara24 před 3 hodinami
Hovězí guláš se sušenými houbami
radekfiala před 3 hodinami
Salát z polníčku
esstelle před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Mlateli před 4 hodinami
Houbová paštika jinak
KrisZaezemi před 4 hodinami
Honzovy plněné buchty od Uursik
ferda30 před 5 hodinami
Suroviny:
květák,
brambory,
rajče,
voda,
smetana,
olej slunečnicový,
římský kmín mletý,
kurkuma,
zázvor,
semínka hořčičná,
chilli paprika sušená,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř mletý,
asafoetida,
skořice,
sůl,
cizrna
Komentáře (1)