Plněná žebra z daňka
Máme pro vás tip na zpracování zvěřiny, konkrétně dančích žeber. Tato méně atraktivní část masa se dá naplnit skvělou nádivkou se žampiony a slaninou. Naplněná žebra pak stačí jen upéct a můžete podávat, třeba s opékanými bramborami.
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná žebra z daňka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN5rl
Moje poznámka
Plněná žebra z daňka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN5rl
Nejnovější recepty
Ciabatta bez hnětení
Přidáno před 5 hodinami
Rajčatový koláč
Přidáno před 8 hodinami
Piškotové rybízové řezy
Přidáno před 10 hodinami
Palačinky z přebytkového kvásku
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová polévka
Přidáno před 13 hodinami
Vymazlený hovězí guláš
Přidáno 23. 7. 2025 18:11:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina čočková polévka
Cikitaka před 35 minutami
Babiččiny kynuté buchty
AnezkaMoller před 51 minutami
Mleté kuličky se dvěma druhy sýru pečené v troubě
ha.ry před 1 hodinou
Hamburgerové bulky (včetně celozrnné varianty)
AnnaP4 před 3 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Tjadja před 4 hodinami
Pomazánka Šmitec
mira65 před 4 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
Lidusenkaf před 4 hodinami
Pomerančový cheesecake
Jitulisek před 5 hodinami
Vepřové na paprice
Bilou před 5 hodinami
Bramborové placky s nivou
vanilj před 6 hodinami
Suroviny:
žebra,
chléb toustový,
slanina anglická,
žampióny,
vejce,
cibule,
sádlo,
petrželka,
mléko,
špek,
sůl,
pepř mletý,
květ muškátový,
kmín drcený
Komentáře (1)