Segedínský závitek
Segedínský guláš je oblíbeným jídlem všech generací. Co si ale místo šťavnatých masových kostek připravit masové závitky?Náplň ze zelí, směsi paprik, cibule a uzeného maso krásně ochutí. Omáčka se zelím dokonale zvláční každé sousto masa i knedlíku.
Postup přípravy
10 minut povaříme. Krok 6: Podáváme s domácím kynutým knedlíkem.
Zveřejněno 9. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedínský závitek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nk5Bv
Moje poznámka
Segedínský závitek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nk5Bv
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 8 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 9 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 12 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 13 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 44 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 6 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 7 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 9 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 10 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 10 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 11 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 13 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 14 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 15 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá červená,
zelí kysané,
cibule,
sádlo,
maso uzené,
paprika čerstvá červená,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká
Komentáře (1)