Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius s Majolkou®(tatarkou)

Hodnocení receptu je 5,0 (20×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 688 kJ /
881 kcal
Bílkoviny72,44 g
Tuky58,18 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 915 mg
Sodík 2,32 g
Sůl5,68 g
Sacharidy17,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do pekáčku nalít trošku oleje a promastíme ho, na dno dáme oloupané na kousky nakrájené brambory, osolíme je a posypeme kmínem ale 1/2 množství, co máme připravené. Krok 2: Rybu si nasolíme a posypeme kořením na ryby a dáme jí na brambory a celou potřeme majolkou, (tatarkou), na rybu druhou 1/2 brambor, které zase posolíme a okmínujeme. Krok 3: Pak si do smetany rozmícháme vajíčka, zalijeme pekáček a dáme péct do vyhřáté trouby, ke konci pečení dáme na brambory nakrájený tvrdý sýr, nebo plátky a chvíli ještě dopečeme, než se roztaví.

Zveřejněno 22. 7. 2009

Poznámka autorky Bibinka

Recept mě inspiroval v časopise Glanc i když jsem ho dost upravila po svém.

Výborný, nic víc není třeba dodávat.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius s Majolkou®(tatarkou)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RoY0

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius s Majolkou®(tatarkou)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RoY0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (20)

Tak tohle je také skvělý recept, ozkoušený a výtečný. :-) Moc jsme si pochutnali.

Terko, tak to mám opravdu radost, že jste si pošmákli a ještě děkuji za připomenutí, už jsem to dlouho nedělala, budu muset zopáknout;-)

Vynikající recept. Jen mi bylo líto, že by zbytek smetany pak letěl do koše, takže jsem vzala celou smetanu a v ní jsem rozmíchala 6 vajec. Všichni jsme si moc pošmákli :yes:

Elisa194:velmi děkuji, to vždycky potěší;-)

moc povedený receptík, opravdu vynikající jídlo :yes: uděluji bodík ;-)

tak nevím co dnes udělám,tolik dobrých receptíků no zatím si ho ukládám;-)+1:yes:

Bibinko, hmmmmmm tak tohle určitě také můžeme:yes::-D

Ja toto robievam podobne - hovoríme tomu francúzske zemiaky s rybou - nedávam Majolku® iba zalievam so smotanou a vajíčkami.
:yes:

Safirah:tak to jsi mě potěšila a koukám, že si se i zaregistrovala, to je fajn;-)

tak před chvilkou jsme dopapali a je to teda luxusní bašta. Určitě ji budu dělat opakovaně.:yes:

Děkuji za další tip, jak udělat pangasiuse. Máme ho moc rádi, ale už mi docházela inspirace.;-) Zrovna se mi zapéká v troubě a už jsem zvědavá jak bude chutnat.

Díky Bibinko,bylo to výborné a jednoduché.Dělala jsem dva pekáčky a byla pochvala.Ta patří Tobě.:yes::yes::-p:-))

Jaruško18, ano, ano brambory syrové:-!Ono se to upeče společně stejně dlouho. Tak dobrou chuť;-)a potěšilo mě, že jsi si vybrala můj recept-díky;-):yes:

Bibinko,brambory jsou asi syrové,že?Dneska vyzkouším.Máš moc hezké fotky.Dávám bodík a dík za recept.:yes::yes::-)):-p

Tak Bibinko právě jsme dojedli "Pangasiuse s tatarkou"bylo to báječné jídlo,moc jsme si pochutnali ale na nás dva toho bylo nějak moc, takže bude ještě k večeři.Posílám bodíka.:-p:-K:yes:

Tématické fráze:
losos s Majolkou®, kuřecí maso s Majolkou® hellmans recepty, ryba s tatarkou, Majolka®, pangasius na kmíně, masove recepy, losos s tatarkou, recepty s tatarkou, recepy losos, tatarka, recepy vánoční cukroví, časopis glanc recepty, pangas na kmíně, jak dlouho péct pangasiuse, pangasius zapeceny s Majolkou®, brambory s tatarkou, řízky s Majolkou®, aljašská treska recept, pangasius recepty, treska s tatarkou

Suroviny:
pangasius, brambory, smetana, vejce, sýr tvrdý, majolka, koření na ryby, kmín celý, sůl

Přidat fotografie receptu