Pangasius s Majolkou®(tatarkou)

Bibinka Kuchařka: Bibinka

Doba přípravy: 50-60 minut 4 porce Ryby 20 názorů

Suroviny

pangas nebo aljašská treska
brambory
50 ml smetany
3 vejce
20 dkg tvrdého sýra nebo plátkového sýra
Majolka® nebo tatarka
koření na ryby
kmín
sůl
Recept si zatím oblíbilo 19 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do pekáčku nalít trošku oleje a promastíme ho, na dno dáme oloupané na kousky nakrájené brambory, osolíme je a posypeme kmínem ale 1/2 množství, co máme připravené.

  2. Rybu si nasolíme a posypeme kořením na ryby a dáme jí na brambory a celou potřeme majolkou, (tatarkou), na rybu druhou 1/2 brambor, které zase posolíme a okmínujeme.

  3. Pak si do smetany rozmícháme vajíčka, zalijeme pekáček a dáme péct do vyhřáté trouby, ke konci pečení dáme na brambory nakrájený tvrdý sýr, nebo plátky a chvíli ještě dopečeme, než se roztaví.

Poznámka

Recept mě inspiroval v časopise Glanc i když jsem ho dost upravila po svém.

Výborný, nic víc není třeba dodávat.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pangasius s Majolkou®(tatarkou)

  • martiline martiline

    Tak tohle je také skvělý recept, ozkoušený a výtečný. :-) Moc jsme si pochutnali.

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka(autorka receptu)

    Terko, tak to mám opravdu radost, že jste si pošmákli a ještě děkuji za připomenutí, už jsem to dlouho nedělala, budu muset zopáknout;-)

    Odpovědět

  • Terka T. Terka T.

    Vynikající recept. Jen mi bylo líto, že by zbytek smetany pak letěl do koše, takže jsem vzala celou smetanu a v ní jsem rozmíchala 6 vajec. Všichni jsme si moc pošmákli :yes:

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka(autorka receptu)

    Elisa194:velmi děkuji, to vždycky potěší;-)

    Odpovědět

  • Elisa194 Elisa194

    moc povedený receptík, opravdu vynikající jídlo :yes: uděluji bodík ;-)

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    tak nevím co dnes udělám,tolik dobrých receptíků no zatím si ho ukládám;-)+1:yes:

    Odpovědět

  • Dana61 Dana61(neregistrovaný)

    Bibinko, hmmmmmm tak tohle určitě také můžeme:yes::-D

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Ja toto robievam podobne - hovoríme tomu francúzske zemiaky s rybou - nedávam Majolku® iba zalievam so smotanou a vajíčkami.
    :yes:

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka(autorka receptu)

    Safirah:tak to jsi mě potěšila a koukám, že si se i zaregistrovala, to je fajn;-)

    Odpovědět

  • Safirah Safirah

    tak před chvilkou jsme dopapali a je to teda luxusní bašta. Určitě ji budu dělat opakovaně.:yes:

    Odpovědět

  • Safirah Safirah(neregistrovaný)

    Děkuji za další tip, jak udělat pangasiuse. Máme ho moc rádi, ale už mi docházela inspirace.;-) Zrovna se mi zapéká v troubě a už jsem zvědavá jak bude chutnat.

    Odpovědět

  • Jaruna18 Jaruna18

    Díky Bibinko,bylo to výborné a jednoduché.Dělala jsem dva pekáčky a byla pochvala.Ta patří Tobě.:yes::yes::-p:-))

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka(autorka receptu)

    Jaruško18, ano, ano brambory syrové:-!Ono se to upeče společně stejně dlouho. Tak dobrou chuť;-)a potěšilo mě, že jsi si vybrala můj recept-díky;-):yes:

    Odpovědět

  • Jaruna18 Jaruna18

    Bibinko,brambory jsou asi syrové,že?Dneska vyzkouším.Máš moc hezké fotky.Dávám bodík a dík za recept.:yes::yes::-)):-p

    Odpovědět

  • Irrena Irrena

    Tak Bibinko právě jsme dojedli "Pangasiuse s tatarkou"bylo to báječné jídlo,moc jsme si pochutnali ale na nás dva toho bylo nějak moc, takže bude ještě k večeři.Posílám bodíka.:-p:-K:yes:

    Odpovědět

1 2

Tématické fráze: losos s Majolkou® kuřecí maso s Majolkou® hellmans recepty Majolka® pangasius na kmíně ryba s tatarkou masove recepy losos s tatarkou recepty s tatarkou recepy losos tatarka recepy vánoční cukroví časopis glanc recepty pangas na kmíně jak dlouho péct pangasiuse pangasius zapeceny s Majolkou® brambory s tatarkou řízky s Majolkou® aljašská treska recept treska s tatarkou pangasius s houbami recepy

Zapomněl/a jsem heslo