Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Omeleta à la pizza

Omeleta je především snídaňové jídlo, ale připravit si ji můžete kdykoliv v průběhu dne. Je plná bílkovin a tak dobře zasytí na delší dobu. Jak tuto omeletu obložíte, je čistě jen na vás, můžete také přidat šunku nebo olivy.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Vejce osolíme a v misce rozšleháme. Rohlík (může být i tvrdší) nakrájíme na kolečka, rajče nakrájíme také na kolečka a sýr nastrouháme. Krok 2: Na pánvi rozehřejeme lžíci oleje a rohlíky z obou stran opečeme dozlatova. Zalijeme je rozmíchanými vejci, pokapeme kečupem a poklademe plátky rajčat. Krok 3: Okořeníme oreganem, bazalkou a posypeme strouhaným sýrem. Ztlumíme oheň, pánev přiklopíme a zapékáme přibližně 5 minut, dokud se sýr neroztaví. Krok 4: Omeletu můžeme obložit dle libosti i dalšími přísadami - šunkou, salámem, olivami. Podáváme samostatně nebo s pečivem a zeleninou.

TIP: Vaječné omelety - nejlepší recepty

Zveřejněno 26. 4. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Omeleta à la pizza

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J67oo

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Omeleta à la pizza

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J67oo

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
vejce, rohlík, rajče, sýr tvrdý, olej, kečup sladký, sůl, koření oregáno, bazalka čerstvá

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu