Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Výtečná hermelínová pomazánka

Recept na dobrou pomazánku se hodí mít vždy po ruce. Kdykoliv vás může zachránit, třeba když nevíte co zrovna připravit ke svačině. Perfektně se také hodí na chlebíčky. Pomazánku z hermelínu, s vařenými vajíčky, podáváme namazanou na plátku čerstvé bagety.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 10 min

40 min (30 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 8 porcí

8porcí

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Máslo vyndáme včas z lednice, aby změklo. Ve vroucí vodě vaříme vejce 9 minut. Po uvaření z nich slijeme vodu a necháme je vychladnout. Krok 2: Hermelíny nakrájíme na kostičky. Vejce oloupeme a nastrouháme nahrubo. Bagetu nakrájíme na plátky. Krok 3: Hermelíny, vejce, změklé máslo, tavený sýr, vyšleháme na pomazánku. Osolíme, opepříme a znovu promícháme. Krok 4: Cherry rajčátka omyjeme a rozkrojíme na čtvrtiny. Krok 5: Na plátky bagety vrstvíme pomazánku, zdobíme vždy dvěma čtvrtkami cherry rajčátek a cibulovou natí.

Zveřejněno 1. 5. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Výtečná hermelínová pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/82BQl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Výtečná hermelínová pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/82BQl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
sýr hermelín, vejce, bageta, máslo, sýr tavený, sůl, pepř bílý mletý, rajče cherry, cibulka jarní

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu