Výtečný vaječný koňak

Zapletalova Kuchařka: Zapletalova

Doba přípravy: 30 minut 10 porcí Nápoje 0 názorů

Suroviny

2 žloutky
2 lžíce třtinového cukru
1 hrnek rumu
1 plechovka Salka
200 ml 40% šlehačky
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Žloutky vyšleháme s cukrem.

  2. Přidáme rum, Salko, šlehačku a znovu šleháme.

  3. Necháme odležet v lednici alespoň 2 dny.

Poznámka

Za týden jsou Vánoce a snad každá domácnost, kterou znám, dělá vaječný likér. Přesto ho každý dělá trochu jinak a i na drobnostech záleží. Mně se osvědčil tento recept. Všem chutná a ten kupovaný se mu nevyrovná.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 216 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Výtečný vaječný koňak

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: vaječný koňak recept vaječný koňak ze šlehačky vaječný konak-recept vaječný koňak ze salka a šlehačky vaječný koňak top recepty vaječný likér ze šlehačky vaječný koňak šlehačka jak se dela vajecny liker vaječný likér ze šlehačky bez salka top recepty vaječný koňak vaječný koňak vajecny jinak ze salka a slehacky recept na vaječný koňak ze salka vaječný koňak ze salka recepty na vaječný koňak recept na vaječný konak ze salka a šlehačky liker ze salka a šlehačky bábovka z vaječného konaku na hrnky recept na vaječný koňak slehame šlehaný vaječny likér

Zapomněl/a jsem heslo