Výtečný vaječný koňak

Zapletalova Kuchařka: Zapletalova

Doba přípravy: 30 minut 10 porcí Nápoje 0 názorů

Suroviny

2 žloutky
2 lžíce třtinového cukru
1 hrnek rumu
1 plechovka Salka
200 ml 40% šlehačky
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Žloutky vyšleháme s cukrem.

  2. Přidáme rum, Salko, šlehačku a znovu šleháme.

  3. Necháme odležet v lednici alespoň 2 dny.

Poznámka

Za týden jsou Vánoce a snad každá domácnost, kterou znám, dělá vaječný likér. Přesto ho každý dělá trochu jinak a i na drobnostech záleží. Mně se osvědčil tento recept. Všem chutná a ten kupovaný se mu nevyrovná.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 472 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Výtečný vaječný koňak

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: vaječný koňak recept vaječný koňak ze šlehačky vaječný konak-recept jak se dělá vaječný koňak jak se dela vajecny liker vaječný koňak ze salka a šlehačky vaječný koňak top recepty vaječný likér ze šlehačky vaječný koňak šlehačka vaječný likér ze šlehačky bez salka vaječný konak top recepty vaječný koňak liker ze salka a šlehačky vaječný koňak vajecny jinak ze salka a slehacky vaječný koňak šlehaný recept na vaječný koňak ze salka vaječný koňak ze salka recepty na vaječný koňak recept na vajecný konak

Zapomněl/a jsem heslo