Bratislavský guláš podle ČSN
Lahodný guláš je gastroklasikou nejen naší kuchyně. Z libového hovězího masa tentokrát podle československých norem připravíme skvělý bratislavský guláš. Maso je doplněno kořenovou zeleninou a kořeněnou omáčkou.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bratislavský guláš podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ6Yj
Moje poznámka
Bratislavský guláš podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ6Yj
Nejnovější recepty
Broskvový kompot
Přidáno před 11 minutami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 2 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 16 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 18 hodinami
Oreo dezert
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kakaový krém do řezů
Annanas před 10 minutami
Květáková polévka s vločkami a čerstvou majoránkou
ferda30 před 22 minutami
Langoše z bílého jogurtu - kelímkové
MáťaKuchtík před 24 minutami
Segedínský guláš
Larietern před 1 hodinou
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Cucka77 před 2 hodinami
Dokonalá mrkvová buchta
Sluncejasne před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
m.medunova před 3 hodinami
Krůtí guláš
akalina1 před 5 hodinami
Bramborová krémová polévka se sýrem
Jan Nemec před 14 hodinami
Tyrolské Gröstle
Jan Nemec před 14 hodinami
Suroviny:
přední hovězí,
margarín,
zelenina kořenová,
cibule,
sůl,
koření divoké,
tymián,
citron,
hořčice,
voda,
mléko,
mouka hladká,
cukr
Komentáře (4)