

Čertův guláš
Suroviny 4-5 porcí
- 1 kg kližky
- 1 kg cibule
- 1 x beraní rohy
- 1 x feferonky
- sádlo
- koření
- sůl
Postup přípravy receptu
Na sádle zpěníme cibuli, dáme maso, koření a uděláme základ na guláš.
Než se maso udělá, připravíme Beraní rohy a feferonky. Já je nakrájím asi na tři díly.
Základ podléváme lákem z beraních rohů. Dusíme do měka.
A na závěr vložíme rohy a feferonky. Podáváme s chlebem nebo pečenýma bramborama
Poznámka od kuchařky
velmi velmi ostré
pokud necháme do druhého dne, můžeme umlít a použít jako pomazánku na topinku
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Čertův guláš
-
Budbudvar:omlouvam
se za preklep samozrejme sladkokysele bohuzel -
Beraní rohy si pěstujeme a zavařujeme, mohli by jsme vyzkoušet
-
srettka: Jo to se tesim mam jeste jeden ale ten musim udelat a nafotit je to recept kterej se v rodine dedi take jednoduchy ale z veproveho boku rikame tomu ZAKRUTA. Take to je palive
-
Ivana Ch:je to potom laku slatkokisele ale mirne prevazuje chut cibule a masa
-
jojo, to znám, dělám hovězí plátky na rohatých paprikách
. je to super, výborná chuť paprik s masem je mňam
dovolím si přidat můj rcp do podobných -
Mám ráda pálivé
-
Hodně pálivé by nám chutnalo, ale nakyslé, to už je horší.
-
sefrovka: je to pálivé ale příjemná nakislá chuť
-
To musí být pálivé
. Mému muži by to určitě chutnalo