Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koření divoké - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie2 064 kJ / 493 kcal
Bílkoviny26,67 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,67 g
Tuky26,67 g
– nasycené13,33 g
– nenasycené13,33 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené13,33 g
––– omega 30,00 g
Vláknina13,33 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Vepřové po štýrsku

Vepřové po štýrsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Připravíme zeleninový vývar, osolíme, vybereme zeleninu a dáme stranou. Pokud nemáme čas, můžeme použít bujón v kostce. Pak začínáme od 2. kroku.Zeleninu očistíme a…

Hanes

20 min

Ragú z divočáka

Ragú z divočáka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na sádle orestujeme nakrájenou zeleninu a na ní pak kančí maso. Osolíme, opepříme, zalijeme vínem a dusíme asi 30 minut. Pak přidáme vývar, koření a tymián (zabalené v…

Pravý kuřecí paprikáč

Pravý kuřecí paprikáč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

na oleji orestujeme cibulku do zlatova, přidáme mletou papriku, kterou také orestujeme, vložíme kuřecí maso, koření, sůl a dusíme do měkka.Po změknutí maso vyjmeme a v…

Hlemýždi (šneci) po burgundsku

Hlemýždi (šneci) po burgundsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso uvaříme se zeleninou a kořením doměkka (trvá to asi 3 hodiny); maso necháme vychladnout ve vývaru.Máslo vymícháme s česnekem utřeným se solí, přidáme posekanou…

Vepřová krkovice na divoko

Vepřová krkovice na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

V malém kastrůlku nasucho opražíme koření - jak začne praskat a vonět, je hotovo /je to cca 1 min/ - rozdrtíme v hmoždíři. Maso naklepeme přes folii (neuděláme si…

keltika

45 min

Divoké vepřové srdce

Divoké vepřové srdce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Cibule nakrájené nadrobno osmažíme na oleji, srdce si protkneme krychličkami slaniny, osolíme a zprudka osmažíme ze všech stran. Pak zalijeme vývarem, nebo vodou, aby…

Bibinka

120 min

Štika na másle z Nantes

Štika na másle z Nantes

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Napřed připravíme cibulový základ pro máslovou omáčku: V rendlíku povaříme ve 4 PL vína drobně krájenou šalotku. Vaříme na mírném ohni tak dlouho, až se kapalina vyvaří…

Srdíčko na jalovci

Srdíčko na jalovci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na sádle vyškvaříme bůček, pak přidáme cibuli a osmahneme do růžova. Srdce dáme na základ a restujeme pár minut, dokud se nezatáhne a zároveň přidáme pepř, jalovec,…

Pajaska

75 min

Srdíčko na jalovci

Srdíčko na jalovci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na sádle vyškvaříme bůček, pak přidáme cibuli a osmahneme do růžova. Srdce dáme na základ a restujeme pár minut, dokud se nezatáhne a zároveň přidáme pepř, jalovec,…

Pajaska

75 min

Šumavská pečeně

Šumavská pečeně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Připravené hovězí maso prošpikujeme slaninou, osolíme a opečeme společně s nadrobno nakrájenou cibulí na sádle dozlatova. Přidáme divoké koření, mírně zalijeme vodou a…

Králík po hambursku

Králík po hambursku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Králíka protkneme plátky šunky a okurky. Kořenovou zeleninu s cibulí nakrájíme na plátky a podusíme na tuku se slaninou nakrájenou na kostičky. Do základu přidáme…

Radulinka6

90 min

1 2