Dušená mrkev s medailonky z panenky
Dušenou mrkev si možná pamatujete ze školní jídelny jako méně oblíbené jídlo, ale zkuste jí dát šanci. Tahle karamelem oslazená mrkvička určitě změní váš pohled na tento pokrm a možná si budete chtít přidat. Medailonky z vepřové panenky v minutkové úpravě lahodnou mrkev skvěle doplní.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rOrz
Moje poznámka
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rOrz
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 6 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 6 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 6 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 6 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížský salát
Teenka3105 před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 4 hodinami
Rýžový nákyp
panilek před 5 hodinami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 5 hodinami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 5 hodinami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 7 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 7 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 8 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 8 hodinami
Suroviny:
mrkev,
cukr krupice,
sůl,
kmín drcený,
vývar masový,
máslo,
mouka hladká,
panenka vepřová,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
škrob,
sádlo
Komentáře (1)