Vepřové medailonky na zeleném pepři
Nejšťavnatějším kouskem z vepřového je panenka, která se těší velké oblibě. Šťavnatý kousek masa na zeleném pepři, připravený se smetanovou omáčkou, můžete připravit i jako slavnostní oběd.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové medailonky na zeleném pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZGOG
Moje poznámka
Vepřové medailonky na zeleném pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZGOG
Nejnovější recepty
Kachní prsa s čekankovým salátem podle Mirka Kaliny
Přidáno před 11 hodinami
Krémová česnečka
Přidáno před 12 hodinami
Buchta na plech
Přidáno před 12 hodinami
Polévka z červené čočky
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené špagety à la lasagne
Přidáno před 14 hodinami
Zelí bílé hlávkové zase jinak dělané
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
brtna před 5 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
Jan Nemec před 7 hodinami
Gulášová polévka z hlívy ústřičné a kořenové zeleniny
brtna před 8 hodinami
Rýže s domácí vepřovkou na srbský způsob
Sahula před 9 hodinami
Tarhoňoto na srbský způsob
Sahula před 9 hodinami
Vepřové maso na thajský způsob
Sahula před 9 hodinami
Krůtí srdíčka na smetanovém halali v PH
DunkaStehlikova1975 před 10 hodinami
Vaječná tlačenka
[email protected] před 12 hodinami
Koprová polévka
Jikaprg před 14 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jjulie před 14 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
mouka hladká,
sádlo,
cibule,
pepř zelený sterilovaný,
kapary,
smetana,
sůl,
pepř mletý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.