Vepřové medailonky na zeleném pepři
Nejšťavnatějším kouskem z vepřového je panenka, která se těší velké oblibě. Šťavnatý kousek masa na zeleném pepři, připravený se smetanovou omáčkou, můžete připravit i jako slavnostní oběd.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové medailonky na zeleném pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZGOG
Moje poznámka
Vepřové medailonky na zeleném pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZGOG
Nejnovější recepty
Houbičky nakyselo
Přidáno před 40 minutami
Králičí ledvinky v rozmarýnovo-smetanové omáčce
Přidáno před 4 hodinami
Srnčí na víně s liškami
Přidáno před 5 hodinami
Frgál se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Houbová játra s petrželkou
Přidáno 4. 10. 2025 10:23:02
Jednohubky s lososem a se španělskou sušenou šunkou
Přidáno 4. 10. 2025 08:06:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka (hrníčková, olejová)
Lida25 před 12 minutami
Mrkvové muffiny nebo koláč
Susanna před 28 minutami
Nafoukané trubičky
RadekMaly před 41 minutami
Fazolkové lusky na smetaně
JABR79 před 50 minutami
Podzimní kotleta
Alamatej před 1 hodinou
Hlávkové zelí, mleté kuličky a brambory v jednom pekáčku
Fitulka před 1 hodinou
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Fitulka před 1 hodinou
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
knihomolka před 1 hodinou
Zeleninová polévka - sytá
Fitulka před 1 hodinou
Pečená játra v alobalu
Jan Nemec před 2 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
mouka hladká,
sádlo,
cibule,
pepř zelený sterilovaný,
kapary,
smetana,
sůl,
pepř mletý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.