Toast à la turecká vejce cilbir
Turecká vejce jsou oblíbenou snídaní. Jde o spojení vajec, jogurtu, chilli másla a kopru. Obměnou pak může být právě servírování této kombinace na křupavém opečeném toustu. Spojení chutí je vskutku geniální.
Postup přípravy
Krok 1: Jogurt smícháme s jemně nasekaným česnekem a osolíme.
Krok 2: Máslo rozehřejeme, přidáme papriku, římský kmín a chilli. Krátce povaříme.
Krok 3: Na části ochuceného másla usmažíme volské oko.
Krok 4: Toustový chléb opečeme v topinkovači.
Krok 5: Na toust dáme ochucený jogurt, na jogurt položíme vejce, zakápneme zbylým máslem a vše posypeme čerstvým koprem.
Zveřejněno 31. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Toast à la turecká vejce cilbir
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNr6W
Moje poznámka
Toast à la turecká vejce cilbir
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNr6W
Nejnovější recepty
Tvarohové knedlíky s jahodami
Přidáno před 18 hodinami
Plněná kuřecí prsa se šťouchaným smetanovým bramborem
Přidáno před 18 hodinami
Žampiony na smetaně s kuřecím masem - rychlovka
Přidáno 4. 6. 2025 02:18
Nakládané ředkvičky v octě
Přidáno 3. 6. 2025 18:29
Veganský pudink s rebarborou
Přidáno 3. 6. 2025 17:26
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Přidáno 3. 6. 2025 13:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlík s vajíčkem
Rapljan před 45 minutami
Gulášová polévka z mletého masa
pikador před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
pikador před 8 hodinami
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
xSarka před 8 hodinami
Rebarborový koláč
brtna před 9 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavla29 před 10 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Tom_Kotel1 před 12 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
nelasimak před 12 hodinami
Litý koláč s ovocem a želatinou
vostarekadam0 před 12 hodinami
Suroviny:
máslo,
paprika sušená sladká,
římský kmín mletý,
vločky chilli,
jogurt řecký,
česnek,
sůl,
vejce,
chléb toustový,
kopr čerstvý
Komentáře (2)