Jahodovo-levandulový džem
Jahody a levandule společně vytvářejí originální a voňavou kombinaci chutí. Tento domácí džem zralých jahod s jemným nádechem levandule je ideální nejen na pečivo, ale i jako originální doplněk k sýrům či do dezertů.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodovo-levandulový džem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kOOK
Moje poznámka
Jahodovo-levandulový džem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kOOK
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 1 hodinou
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 8 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 9 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 10 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 10 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uherská pěna
Daami před 34 minutami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 2 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 2 hodinami
Pudinkové jahodové tyčinky
AnettaP před 2 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 3 hodinami
Čína z vepřového masa
IvanaK před 3 hodinami
Kuřecí medailonky na kari s hořčicí
nvm250 před 3 hodinami
Vanilkové rohlíčky
tyna.korinkova před 3 hodinami
Úly, svíčky, stromečky
tyna.korinkova před 4 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
Michaela82 před 4 hodinami
Suroviny:
jahody,
cukr,
kyselina citronová,
levandule
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.