Jahodovo-levandulový džem
Jahody a levandule společně vytvářejí originální a voňavou kombinaci chutí. Tento domácí džem zralých jahod s jemným nádechem levandule je ideální nejen na pečivo, ale i jako originální doplněk k sýrům či do dezertů.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodovo-levandulový džem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kOOK
Moje poznámka
Jahodovo-levandulový džem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kOOK
Nejnovější recepty
Spaghetti s Lučinou, anglickou slaninou a ředkvičkami
Přidáno před 4 hodinami
Špízy se sýrem a cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová pomazánka s česnekem a sýrem, vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 11 hodinami
Salát z pečených paprik
Přidáno před 13 hodinami
Masové kuličky s letním salátem, mozzarellou a vejci
Přidáno před 14 hodinami
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno 21. 7. 2025 16:05:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Markeeta před 46 minutami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
JanaPisova před 1 hodinou
Salát z kedlubny, mrkve a ředkviček
Petra970 před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
Petra970 před 1 hodinou
Rybízový jogurtový bezlepkový koláč
verisovakristyna před 2 hodinami
Pikantní gulášek na barevných paprikách
HankaHK před 3 hodinami
Babiččiny blbouny
Freziee před 3 hodinami
Hermelínová pomazánka
ilonkakulisek před 4 hodinami
Cuketové lívance na slano
Davis před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
pohlodek před 4 hodinami
Suroviny:
jahody,
cukr,
kyselina citronová,
levandule
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.