Jahodovo-levandulový džem
Jahody a levandule společně vytvářejí originální a voňavou kombinaci chutí. Tento domácí džem zralých jahod s jemným nádechem levandule je ideální nejen na pečivo, ale i jako originální doplněk k sýrům či do dezertů.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodovo-levandulový džem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kOOK
Moje poznámka
Jahodovo-levandulový džem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kOOK
Nejnovější recepty
Špagety se směsí zeleniny a klíčky
Přidáno před 5 hodinami
Palačinky s pomerančem
Přidáno před 20 hodinami
Zapečené brambory s kuřecím mletým masem
Přidáno 10. 9. 2025 13:42:30
Bublanina s vínem
Přidáno 10. 9. 2025 09:01:02
Lotus cupcakes
Přidáno 10. 9. 2025 05:00:01
Gulášová polévka s mletým masem
Přidáno 9. 9. 2025 20:51:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašský bramborový řízek
Vlastimir před 45 minutami
Rybí salát z kapra, který si zamilujete
manas před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
kackahoz@seznam.cz před 2 hodinami
Bezinkový likér
Nanina před 2 hodinami
Jogurtový makovník z nemletého máku
Olivia1991 před 3 hodinami
Segedínský guláš
Christine před 4 hodinami
Šunkofleky se sýrem
kimlo před 4 hodinami
Kvasnicová se sýrem
Kajkajak před 5 hodinami
Losos téměř beze všeho
Elen0766 před 5 hodinami
Jahodové knedlíky s jahodovou omáčkou
lucka26 před 5 hodinami
Suroviny:
jahody,
cukr,
kyselina citronová,
levandule
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.