Jahodovo-levandulový džem
Jahody a levandule společně vytvářejí originální a voňavou kombinaci chutí. Tento domácí džem zralých jahod s jemným nádechem levandule je ideální nejen na pečivo, ale i jako originální doplněk k sýrům či do dezertů.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodovo-levandulový džem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kOOK
Moje poznámka
Jahodovo-levandulový džem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kOOK
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s rebarborovou omáčkou
Přidáno před 7 minutami
Čokoládové polevy se smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Jahodovo-levandulový džem
Přidáno před 23 hodinami
Bramborák s vepřovými nudličkami a zeleninou
Přidáno 5. 6. 2025 13:54
Šátečky s náplní z masa a zelí
Přidáno 5. 6. 2025 13:47
Zapečené housky se sýrem a salámem
Přidáno 5. 6. 2025 13:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Bomber před 29 minutami
Jahodový smetanový dort (mousse)
MirkaTioka před 35 minutami
Kefírová rychlovka s ovocem
Jan Nemec před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Martina84 před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
LLakin před 1 hodinou
Anglické palačinky
Witoraz před 3 hodinami
Bezinková šťáva
Anna.Milkova před 3 hodinami
Krkovice na zelenině z pomalého hrnce
radekfiala před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Gabca_12 před 6 hodinami
Jogurtová bábovka s rybízem
TAkova před 6 hodinami
Suroviny:
jahody,
cukr,
kyselina citronová,
levandule
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.