Jahodovo-levandulový džem
Jahody a levandule společně vytvářejí originální a voňavou kombinaci chutí. Tento domácí džem zralých jahod s jemným nádechem levandule je ideální nejen na pečivo, ale i jako originální doplněk k sýrům či do dezertů.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodovo-levandulový džem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kOOK
Moje poznámka
Jahodovo-levandulový džem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kOOK
Nejnovější recepty
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno před 12 hodinami
Ciabatta bez hnětení
Přidáno před 15 hodinami
Rajčatový koláč
Přidáno před 18 hodinami
Piškotové rybízové řezy
Přidáno před 20 hodinami
Palačinky z přebytkového kvásku
Přidáno před 20 hodinami
Cuketová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lečo jako polotovar
Kaill před 9 hodinami
Babiččina čočková polévka
Cikitaka před 10 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
AnezkaMoller před 10 hodinami
Mleté kuličky se dvěma druhy sýru pečené v troubě
ha.ry před 11 hodinami
Hamburgerové bulky (včetně celozrnné varianty)
AnnaP4 před 13 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Tjadja před 13 hodinami
Pomazánka Šmitec
mira65 před 13 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
Lidusenkaf před 14 hodinami
Pomerančový cheesecake
Jitulisek před 14 hodinami
Vepřové na paprice
Bilou před 14 hodinami
Suroviny:
jahody,
cukr,
kyselina citronová,
levandule
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.