Galetky s rebarborou a jahodami
Galetky pocházejí z Francie, kde se pečou jako koláče bez formy. Tato verze s jahodami a rebarborou spojuje sladkost léta s jemně nakyslou chutí, zabalenou v krásně křehkém těstě. Neváhejte a pusťte se do jejich přípravy.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Galetky s rebarborou a jahodami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYDX6
Moje poznámka
Galetky s rebarborou a jahodami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYDX6
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 13 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 14 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 18 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno 7. 10. 2025 21:36:25
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
VeronikaRob před 6 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 9 hodinami
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 10 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 11 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 13 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 13 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 15 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr krystal,
sůl,
máslo,
voda,
rebarbora,
jahody,
mouka hladká,
cukr krupice,
cukr
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.