Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem

Tarhoňa v chutné zeleninové omáčce s rajčaty, paprikou a tuňákem je jednoduché, ale překvapivě výrazné jídlo. Kombinace krémové zeleninové omáčky a drobné těstoviny tvoří pokrm vhodný nejen pro všední dny.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Eevous Eevous

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 40 min

50 min (10 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno, kapii na malé kostičky a rajčata přepůlíme. Krok 2: Dáme do pekáče, přidáme tuňáka i se šťávou, scezené fazole a Lučinu. Osolíme, opepříme a promícháme. Krok 3: Přikryjeme alobalem a pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C na horkovzduch cca 40 minut. Krok 4: Mezitím v osolené vodě uvaříme tarhoňu doměkka. Krok 5: Obsah pekáčku po upečení rozmixujeme do hladka a promícháme s uvařenou tarhoňou.

TIP: Co dalšího připravit z tuňáka v konzervě

Zveřejněno 22. 6. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZGgE

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZGgE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kapie červená, cibule červená, rajče, fazole červené sterilované, tuňák ve vlastní šťávě, lučina, těstoviny tarhoňa, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu