Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Nadýchanou roládu Harlekýn s lehounkým pařížským krémem a šlehačkou si zamilujete od prvního sousta. Krém je sice potřeba připravit v předstihu, ale věřte, že čekání se v tomto případě vyplatí. Roláda je vláčná a lahodná a okouzlí i náročné jedlíky.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ6g3
Moje poznámka
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ6g3
Nejnovější recepty
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 4 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 12 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 12 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvacetiminutový švestkový koláč
Fitulka před 1 hodinou
Fazolkový salát
Vlasta159 před 6 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 14 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 15 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 16 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 17 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 18 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 19 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 19 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 19 hodinami
Suroviny:
smetana ke šlehání,
čokoláda hořká,
žloutek,
vejce,
bílek,
cukr krupice,
cukr,
mouka hladká,
kakao,
smetana ke šlehání,
zdobení
Komentáře (2)