Bramborák s hlívou
Křupavý bramborák s hlívou ústřičnou příjemně voní po majoránce a spojuje tradiční bramborové těsto s jemnou chutí hlívy. Díky koření a česneku má výraznou chuť a skvěle chutná se zeleninovou přílohou.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborák s hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o28rk
Moje poznámka
Bramborák s hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o28rk
Nejnovější recepty
Polévka kulajda se zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Kapr se zeleninou a houbami
Přidáno před 6 hodinami
Kapr pečený na kmíně s nastavovanou kaší
Přidáno před 6 hodinami
Linecké skořicové kytičky
Přidáno před 6 hodinami
Linecké čtverečky s mašličkou
Přidáno před 7 hodinami
Nakládané tvarůžky
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Barča před 4 hodinami
Plovdivské maso
zvon23 před 4 hodinami
Buřtgulášek z točeňáku
janmericka87 před 7 hodinami
Jablečné krémové řezy
Jitinka před 7 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Hylda před 7 hodinami
Mrkvové šátečky s povidly
HanaNova před 9 hodinami
Soukenický sekaný řízek
Merylas před 11 hodinami
Vlašský salát speciál podle ČSN
LadyLada před 11 hodinami
Celozrnné muffiny s medovou polevou
Lada Kašparová před 12 hodinami
Ořechová bábovka
Romanka67 před 14 hodinami
Suroviny:
brambory,
hlíva ústřičná,
mléko,
vejce,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
majoránka,
strouhanka,
olej,
zelenina
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.