Vepřová plec na houbách
Vůně čerstvě nasbíraných hub z košíku a poctivé vepřové plece vytvoří základ tradičního pokrmu, který potěší všechny milovníky české kuchyně. Neváhejte a pusťte se do přípravy tohoto sytého pokrmu, které skvěle doplní houskový knedlík nebo rýže.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová plec na houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpQO2
Moje poznámka
Vepřová plec na houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpQO2
Nejnovější recepty
Batátová kaše
Přidáno před 4 hodinami
Krkovička s dýňovo-bramborovou kaší
Přidáno před 5 hodinami
Masová směs Mexiko
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí kousky s dýňovým pyré vhodné pro diabetiky
Přidáno před 6 hodinami
Zeleninové pyré s muškátovou dýní
Přidáno před 6 hodinami
Kakaová kolečka s čokoládou
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaná banánová buchta
brtna před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
brtna před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
brtna před 4 hodinami
Babiččina fazolačka
Marierosulkova před 4 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
KetyHu před 5 hodinami
Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami
adelaku před 6 hodinami
Sekaná v anglické slanině
poirotka před 6 hodinami
Pečené brambory s masem a žampióny
Veritaska před 9 hodinami
Křehký jablkový koláč
Potocky před 9 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
houby,
sádlo,
cibule,
mouka hladká,
máslo,
smetana na vaření,
kmín drcený,
sůl,
pepř mletý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.