Houbičky nakyselo
Houby nakyselo patří mezi klasické způsoby, jak si uchovat chuť lesa i na zimu. V kombinaci s octovým nálevem, kořením a jemnou sladkostí získávají nezaměnitelnou chuť, která skvěle doplní nejen maso, ale i uzeniny.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbičky nakyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYB0Q
Moje poznámka
Houbičky nakyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYB0Q
Nejnovější recepty
Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou podle Mirka Kaliny
Přidáno před 22 minutami
Salát z červené řepy, okurek, fazolí a cibule
Přidáno před 44 minutami
Kachní prsa s čekankovým salátem podle Mirka Kaliny
Přidáno před 14 hodinami
Krémová česnečka
Přidáno před 15 hodinami
Buchta na plech
Přidáno před 16 hodinami
Polévka z červené čočky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Katův šleh po mém
pazdera.jaroslav70 před 6 minutami
Domácí chléb z trouby
magdalenka před 36 minutami
Ledvinky dušené
Fred2 před 44 minutami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
brtna před 9 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
Jan Nemec před 10 hodinami
Gulášová polévka z hlívy ústřičné a kořenové zeleniny
brtna před 11 hodinami
Rýže s domácí vepřovkou na srbský způsob
Sahula před 12 hodinami
Tarhoňoto na srbský způsob
Sahula před 12 hodinami
Vepřové maso na thajský způsob
Sahula před 12 hodinami
Krůtí srdíčka na smetanovém halali v PH
DunkaStehlikova1975 před 13 hodinami
Suroviny:
houby,
semínka hořčičná,
bobkový list,
koření nové koření,
voda,
ocet,
cukr krupice,
pepř,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.