Houbičky nakyselo
Houby nakyselo patří mezi klasické způsoby, jak si uchovat chuť lesa i na zimu. V kombinaci s octovým nálevem, kořením a jemnou sladkostí získávají nezaměnitelnou chuť, která skvěle doplní nejen maso, ale i uzeniny.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbičky nakyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYB0Q
Moje poznámka
Houbičky nakyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYB0Q
Nejnovější recepty
Houbičky nakyselo
Přidáno před 1 hodinou
Králičí ledvinky v rozmarýnovo-smetanové omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Srnčí na víně s liškami
Přidáno před 6 hodinami
Frgál se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Celerová pomazánka
Přidáno 4. 10. 2025 12:25:01
Houbová játra s petrželkou
Přidáno 4. 10. 2025 10:23:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Guláš z vepřového masa s bramborami a houbami
hhoumrr99 před 16 minutami
Rýžový nákyp
BobBeesheq před 53 minutami
Rychlé muffiny s kousky čokolády
Dominaj před 54 minutami
České kynuté buchty
Kakoska před 1 hodinou
Rohlíkové knedlíky
Zuzana61 před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
Lida25 před 1 hodinou
Mrkvové muffiny nebo koláč
Susanna před 1 hodinou
Nafoukané trubičky
RadekMaly před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
JABR79 před 2 hodinami
Podzimní kotleta
Alamatej před 2 hodinami
Suroviny:
houby,
semínka hořčičná,
bobkový list,
koření nové koření,
voda,
ocet,
cukr krupice,
pepř,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.