Čočka nakyselo

www.zarovi.cz Kuchařka:

Bezmasá jídla 6 názorů

55
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Suroviny

1 ks cibule
600 g čočka
2 lžíce hladké mouky
60 g másla
pepř
ocet
sůl
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Čočku začneme vařit.

  2. Na pánvi zpěníme cibuli, zaprášíme moukou, a když zasmahne, rozmícháme ji s trochou vody.

  3. Trochu povaříme a smícháme s vařenou čočkou (tu vaříme tak 3/4 hodiny).

  4. Opepříme a trochu okyselíme. Opět chvíli povaříme. Osolíme až hotový pokrm.

Poznámka

Čočku předem necháme namáčet 3 hodiny.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky


Ohodnoťte recept: Čočka nakyselo

  • otto otto(neregistrovaný)

    mňam...:-p

    Odpovědět

  • Andulinka Andulinka

    Právě jsem podle receptíku dovařila oběd a mám málem boule za ušima!:-D Čočku jsem dělala prvně a určitě ne na posledy.:-p;-) Dávám boďasa!:yes:

    Odpovědět

  • Svetlana Svetlana

    ...čočku na kyselo máme taky moc rádi...zkuste do hotové čočky nastrouhat sterilovanou okurku...vyýýýborné...:yes::yes:

    Odpovědět

  • smukoo smukoo

    ... prudko jediteľné bez čohokoľvek ... :yes:

    Odpovědět

  • Lucka Lucka(neregistrovaná)

    :-psuper

    Odpovědět

  • Veronika Veronika(neregistrovaná)

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo