Růžová bábovka
Snadná likérová bábovka vám osladí víkend i pracovní odpoledne. Kapka červeného barviva jí dodá krásnou barvu, a likér těsto zvláční a skvěle ochutí. Bábovku nechte před krájením vychladnout a teprve potom podávejte.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Růžová bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9WAj
Moje poznámka
Růžová bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9WAj
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 6 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 14 hodinami
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 17 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 22 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno 22. 12. 2025 07:15:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 2 minutami
Vinná klobása trochu jinak
Mech_cz před 5 minutami
Minutkový kuřecí guláš
Mimino před 53 minutami
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 1 hodinou
Palačinky s džemem
jakub@V před 2 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
Dr. Green před 2 hodinami
Flíčky s tvarohem a jablky
[email protected] před 2 hodinami
Jklůkljů
[email protected] před 3 hodinami
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 12 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 14 hodinami
Suroviny:
tuk hera,
vejce,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
kypřící prášek do pečiva,
likér vaječný,
potravinářské barvivo červené
Komentáře (1)