Semolinové špagety s masem a rajčátky
Recept ještě nebyl hodnocenŠpagety s omáčkou, skoro z domácích zdrojů, si připravíte podle našeho receptu. Maso doplníte posledními sklizenými rajčátky ze zahrádky, olivami, troškou vína a pro…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Špagety s omáčkou, skoro z domácích zdrojů, si připravíte podle našeho receptu. Maso doplníte posledními sklizenými rajčátky ze zahrádky, olivami, troškou vína a pro…
Mleté maso zpravidla používáme na přípravu burgerů. Tortilly pak můžeme použít na tacos. A když tyhle dvě suroviny spojíme, vznikne dokonalý tacos burger. Se zeleninou,…
Šneky z domácího listového těsta jsou pečivem, které kombinuje křupavé a jemné vrstvy těsta s bohatou náplní podle vaší chuti. Ať už zvolíte sladkou variantu s ořechy,…
Tyto tradiční recepty přinášejí jedinečnou chuť a vůni lesa do vaší kuchyně. Jsou skvělým způsobem, jak využít čerstvé houby a proměnit je v něco výjimečného. Houbové…
Lehké a svěží jídlo plné skvělých chutí připravíte do půl hodiny. Jako základ poslouží kuskus, který promícháte s čerstvými bylinkami, křupavou jarní cibulkou, rajčaty a…
Znáte květák romanesco? Má krásně špičaté růžičky a krásnou barvu. Vyzkoušejte tuto krásnou zeleninu v salátu z rýže, černé čočky a další zeleniny. Květák je díky…
V tomto svátečním jídle se skvěle snoubí jemná chuť květáku s delikátními krevetami a krémovou sýrovou omáčkou, která voní bylinkami. Krevety jen krátce opečeme a…
Krémové polévky oceníme zejména v nadcházejících sychravých dnech, krásně zahřejí a opravdu zasytí. Dýňová polévka vás nadchne svojí jemně nasládlou chutí. Na talíři ji…
Výrazná brynza, jemná čerstvá ricotta a tvaroh jsou základem pro skvělou pomazánku. K osvěžení chuti nám poslouží čerstvé bylinky, třeba aromaticky výrazný kopr a…
Velikonoční sekaná může být hvězdou vaší kuchyně. Záleží na tom, jak si vyhrajete se vstupními surovinami. Kvalitní mleté maso, dochucení a rafinovaná nádivka. To vše…
Máte doma zbytky vařených brambor a nevíte, co s nimi? Tyto bramborové muffiny jsou skvělým a rychlým způsobem, jak je proměnit v lahodnou večeři. Navrch přidejte…
Lehký a barevný pokrm, který spojuje jemnou rýži s restovanými žampiony, křupavou zeleninou a voňavými bylinkami. Hodí se jako rychlý oběd i jako svěží večeře, kterou…
Milovníky olomouckých tvarůžků zajisté nadchne tento recept na syrečkové bramboráky s kysaným zelím. Díky pečení v troubě jsou méně mastné, přitom křupavé a navíc krásně…
Šťavnatá marinovaná kuřecí křídla s grilovanou zeleninou a pikantním dipem ze sýru s modrou plísní jsou skvělou volbou pro rodinnou večeři i posezení s přáteli. Křídla,…
Ryby jsou zdrojem kvalitních bílkovin a zdravých tuků, tudíž by měly být pravidelnou součástí našeho jídelníčku. Grónský halibut má velice jemnou a lehce nasládlou chuť,…
Hledáte zdravý a pestrý pokrm plný živin a barev? Vyzkoušejte pečenou zeleninu s cizrnou, quinoou a tempehem. Už při prvním soustu vám bude jasné, že rostlinná strava…
Kuřecí prsa nakrájíme na 8 přibližně stejných kousků, lehce osolíme a opepříme, balíme do plátků anglické slaniny vždy se snítkou čerstvých bylinek, vyskládáme na plech…
Vyzkoušejte přípravu zapečených brambor jinak! Pancetta, závěj sýra, víno a cibulová směs udělají z obyčejného jídla luxusní pokrm na slavnostní stůl. Vyzkoušejte náš…
Jsou nenáročné na pěstování a na jaře jsou nejšťavnatější. Řeč je samozřejmě o ředkvičkách. Pokud vás již omrzela ředkvičková pomazánka, vyzkoušejte z nich připravit…
Tagliatelle seženete v každém supermarketu, ale jakmile jednou ochutnáte domácí, budete je chtít stále. Jarní tagliatelle s pestem a bylinkami mají lahodnou chuť,…
Snídaňová vajíčka můžeme připravit na spoustu možných způsobů, třeba i v mikrovlnné troubě. Omeleta s camembertem, plná bylinkové chuti, vám pomůže zpříjemnit start do…
Z bramborové kaše, mouky a bylinek umícháme hutnější těsto, které necháme 10minut odpočinout. Poté lžičkou vykrajujeme menší nočky, které pozvolna smažíme ve vyšší…
Nejdříve připravte rajčatovou salsu a mátový jogurt. Oboje nejlépe chutná poté, co nějakou dobu odleží v chladu. Rajčata nakrájejte na malé kostičky, smíchejte s olejem…
Slaninu nakrájíme na delší, širší nudličky a dáme na chvíli do mrazáku, aby se nám lépe špikovalo maso.Rajčata ostrým nožíkem nařízneme do kříže, vložíme do hlubší misky…