Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

čerstvé bylinky - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pečená zelenina s rybou

Pečená zelenina s rybou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zemiaky a batáty olúpeme a nakrájeme na väčšie kocky. Dáme do pekáča.Pridáme nakrájanú fazuľku, na ružičky rozobratý karfiol, na štvrtiny narezanú cibuľu a celé strúčiky…

tejaja

60 min

Lahůdkový francouzský salát

Lahůdkový francouzský salát

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jako přílohu nebo také jako pomazánku můžeme použít tento lahůdkový francouzský salát. Je připravený z vařených vajíček, lahodných sýrů a mrkve. Na zálivku a ke spojení…

Bylinková vepřová roláda

Bylinková vepřová roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Svěží jarní období vybízí k vaření s čerstvými bylinkami. Využijete je i v tomto receptu na vepřovou roládu s bylinkami a slaninou. Je krásně šťavnatá, s výraznou chutí…

poslirecept

175 min

Fazolová polévka s Hraškou

Fazolová polévka s Hraškou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Fazole uvaříme ve vývaru do měkka.Přidáme na kolečka nakrájenou mrkev, zahustíme Hraškou a povaříme.Nakonec dochutíme nasekanými bylinkami a osolíme.

Kocmax

60 min

Milánské hovězí řízky

Milánské hovězí řízky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso nakrájíme na silnější plátky. Jemně obalíme v mouce a na rozpáleném oleji prudce opečeme z obou stran. Odložíme ho bokem.Ve výpeku opečeme cibuli nakrájenou na…

Filátka ze pstruha na čerstvých  bylinkách

Filátka ze pstruha na čerstvých bylinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Očištěná, omytá a osušená filátka okořeníme. Bylinky nasekáme na jemno a smícháme s olejem a citronovou šťávou. Rybku obalíme bylinkami a necháme odpočinout.Máslo…

mika59

15 min

Francouzská hovězí pečeně

Francouzská hovězí pečeně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Předehřejte troubu na 150 ° C, horkovzdušnou na 130 ° C, plynovou na 1 - 2 stupeň a vložte do mírně nahřátého oleje ve velkém hrnci připravené a svázané hovězí maso.…

honzam

2880 min

Pečený pangasius s bylinkami

Pečený pangasius s bylinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pangasia omyjeme, osušíme a jemně mu nařežeme kůži. Do ryby (do zářezů) vetřeme koření na ryby, osolíme. Rybu osolíme i uvnitř břišní dutiny. Břišní dutinu naplníme…

1 3 4 5 6 7 11

Naposledy jste si prohlédli