Pizza košíčky
Recept ještě nebyl hodnocenPizza košíčky jsou skvělým tipem na rychlé a hravé pohoštění. Nadýchané těsto, šťavnatá náplň ze šunky, papriky a sýra a zlatavá kůrka potěší malé i velké strávníky.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pizza košíčky jsou skvělým tipem na rychlé a hravé pohoštění. Nadýchané těsto, šťavnatá náplň ze šunky, papriky a sýra a zlatavá kůrka potěší malé i velké strávníky.…
Smažené cuketové placičky s vůní kari, česneku a chilli potěší všechny milovníky výraznějších chutí. Na povrchu zlatavě křupavé, uvnitř vláčné a před podáváním posypané…
Zavařování a tím vytvoření zásob na zimu je v Česku populární. Zkombinovat tak můžeme třeba různou zeleninu na čalamádu. Tentokrát použijeme dýni, mrkev, papriku, cibuli…
Kuřecí játra očistíme a pokrájíme na větší kusy.Cibuli a česnek si oloupeme. Cibuli nakrájíme na osminky a česnek na silnější plátky.Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme…
Krémové, hutné a výživné polévky uvítáme nejen v chladných dnech. Připravte si s námi lahodnou zeleninovou polévku z mrkve, celeru, brokolice a papriky, kterou dochutí…
Plněné papriky s mletým masem jsou voňavým a šťavnatým jídlem, které potěší svou jednoduchostí i sytostí. Kombinace jemného drůbežího masa, ajvaru, bylinek a rozpečeného…
Tyhle brokolicové mini kuličky jsou skvělým nápadem na pohoštění pro návštěvy i rodinné oslavy. Jsou krásně křupavé, plné chuti a díky zelenině i trochu zdravější.…
Houby nemusí vždy skončit jen jako smaženice. Když je podusíte, ochutíte a spojíte s pečivem, vznikne směs, ze které snadno připravíte karbanátky nebo sekanou. Bez masa,…
Jemná a vydatná polévka se sladkostí krémové dýně s lehce nahořklým akcentem kapustiček. Díky své vyvážené chuti i vysokému obsahu vitamínů a vlákniny skvěle zahřeje v…
Ledvinky jsou velmi specifickou surovinou, která má své příznivce i odpůrce. Před vařením je potřeba je pořádně vyčistit namáčením v mléce. Pokud ale tento bod dodržíte,…
Rychlé restované kuřecí nudličky na sterilovaném celeru jsou jídlo pro dny, kdy se vám nechce nebo nemáte čas nic zdlouhavě vařit. Omáčka se smetanou a rajčatovým…
Šťavnatá kuřecí stehna pečená na voňavé směsi cizrny, sušených hříbků, celeru a česneku, podlitá vývarem a zjemněná máslem. Výživné jídlo plné bílkovin, vlákniny a chutí…
Tento recept vrací na stůl téměř zapomenutou hvězdu našich zahrad. Z nastrouhaného patizonu, mrkve a šunky připravíme husté těsto, ze kterého usmažíme zlatavé placičky.…
Pečené švestky potěší milovníky pikantních chutí. Hodí se jako příloha k pečenému či grilovanému masu. Sladkokyselé, lehce pikantní po zázvoru a s vůní skořice a badyánu…
Spojení červené řepy a brambor je chutné a navzájem se tyto dvě suroviny dobře doplňují. Upečená kolečka řepy s česnekovým olejem mohou být spolu s pečenými bramborami…
Rajčata omyjeme, spaříme vařící vodou, zchladíme a oloupeme.Rozkrojíme a vydlabeme jadérka se šťávou.Do mixéru dáme jen čistou dužninu z rajčat, přidáme vše ostatní a…
Plněné lilky s bulgurem jsou skvělou kombinací jemné zeleniny a voňavé náplně s rozinkami, šunkou a piniovými oříšky. Podávané s osvěžujícím jogurtovým dipem a čerstvým…
Zelný salát s jogurtovým dipem je svěží a křupavý, plný barevné zeleniny a sladkých rozinek. Spolu s rozpečenou bagetkou se sýrem vytvoří lehký, ale sytý pokrm, který se…
Jemná chuť růžičkové kapusty se v této polévce snoubí s výrazností klobásy a uzené slaniny. Vytváří tak sytý pokrm, který spolehlivě zahřeje. Ideální recept, když…
Lehké tagliatelle s lilkem a cherry rajčátky jsou důkazem, že skvělý oběd nemusí obsahovat maso. Restovaný lilek, voňavý česnek, chilli a čerstvá bazalka vytvoří plnou…
Spojení jemného kuřecího masa s výraznou uzenou chutí, doplněné o česnek, rozmarýn a bílé víno, vykouzlí pokrm s neodolatelnou vůní i chutí. Jednoduchý recept, který…
Jednoduché těstoviny, které potěší svou svěžestí. Barevná směs zeleniny a křupavé klíčky dodají špagetám lehkost, chuť i porci zdraví. Skvělý recept, když chcete rychle…
Vydatná snídaně je základem dobrého dne a tahle americká omeleta to dokonale potvrzuje. Kombinace šunky, čedaru, žampionů a čerstvé zeleniny zasytí, dodá energii a…
Z másla a mouky vytvoříme světle žlutou jíšku, zalijeme mlékem a dobře promícháme, aby se nám netvořily hrudky.Ochutíme solí a pepřem a provaříme asi 5 minut. Pokud se…