Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninová polévka s kapustičkami a tofu knedlíčky

Polévku, jejíž nutriční hodnotu zvýšíte využitím tofu v zavářkových knedlíčcích, si snadno připravíte podle našeho receptu. Po půlhodině přípravy bude stát na stole a dobře naladí vaše strávníky před podáním hlavního chodu.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 35 min

55 min (20 min příprava + 35 min tepelná úprava)

13. 3. 2024 10:53

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 235 kJ / 1 490 kcal
Bílkoviny61,32 g
Tuky58,80 g
Vláknina17,42 g
Cholesterol 702 mg
Sodík 140 mg
Sůl0,44 g
Sacharidy171,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

13. 3. 2024 17:35

:-):yes: máš moc hezkou polévku jen já nemusím tofu (jako kdybych jedla igelit )- nemusím mít všechno).

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

13. 3. 2024 13:13

Fajn nápad s tofu. Neumím ho moc používat mimo asijskou kuchyni. Ráda vyzkouším. :-*

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: máslo, cibule, mrkev, celer, petržel, kapustičky, sůl, pepř mletý, vývar zeleninový, tofu bílé, žloutek, sůl, pepř mletý, česnek, pažitka, prášek do pečiva, mouka polohrubá

TopRecepty.cz

Zeleninová polévka s kapustičkami a tofu knedlíčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68BkO