RECEPT: Vánoční bramborový salát podle Karla Gotta chutná božsky a překvapí jednou netradiční ingrediencí
Dárky pro gurmány: Kurz pečení i poukaz do restaurace koupíte za 5 minut dvanáct a potěší to víc než ponožky
Báječná vosí hnízda podle Josefa Maršálka: Spojení ořechového těsta s vaječňákem a lineckým zajistí perfektní výsledek
Bábovka à la štóla ve formě: Voní po citronu a mandlích, plněná je marcipánem a ze stolu mizí rychlostí blesku
Jahodová panna cotta: Kromě tučné smetany stačí jen pár ingrediecí, nejdůležitější je ale dostatečně dlouhé chlazení
20 foto Reportáž: Občerstvení před fotbalem? Slavia dnes skóruje. Dali jsme si sekanou za 140 Kč, skvělý byl i červenobílý donut
Retro ledová káva slaví návrat: Jak chutnalo letní osvěžení před desítkami let a proč stojí za to ochutnat ho i dnes