Kroupové "rizoto"
Recept ještě nebyl hodnocenRizoto z krup, zvané také kroupoto, s uzeným masem, žampiony, slaninou, provařené s bílým vínem, zjemněné smetanou, bude zajisté skvělým plnohodnotným obědem, který si…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rizoto z krup, zvané také kroupoto, s uzeným masem, žampiony, slaninou, provařené s bílým vínem, zjemněné smetanou, bude zajisté skvělým plnohodnotným obědem, který si…
Tatarák z uzeného lososa je vynikající pochoutkou, kterou připravíte během chvilky. Nejlépe chutná s opečeným bílým pečivem. Podávat můžete jako lehký předkrm nebo jako…
Vepřová panenka je maso libové a velmi křehké, proto mu sluší rychlá příprava, aby udrželo šťavnatost. Lišky, které jsou díky své vůni a lehce kořeněné chuti považovány…
Maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Vložíme do zapékací misky a obložíme kořením, kousky mrkve, celeru, šalotkou a plátky česneku. Olivový olej trochu…
Do vyšší a úzké nádoby dáme mléko, olej, ajvar. hořčici, cukr, chilli a papriku. Ponorný mixér dáme na dno a pomalým tahem mixujeme a taháme nahoru.Mixujeme do…
Pikantní, kořeněná směs se žampiony, cibulí a česnekem je skvělou variantou tataráčku pro vegetariány. Žampionový tataráček se nebojíme výrazně ochutit a podáváme ho…
Maso očistíme od blan a opláchneme vodou, osušíme, mírně naklepeme,potřeme tomatem z chipotles papriček (opravdu lehce), okořeníme, poklademe slaninou a zarolujeme …
Lososa nakrájíme na kousky velikosti sousta. Osolíme je a pokapeme šťávou z limetky, ze které jsme předtím ostrouhali kůru. Rozehřejeme trochu oleje a rybu zprudka…
Česnek a chilli papričky nakrájíme nadrobno, pórek a šalotky na kolečka. Nudle připravíme podle návodu (stačí zalít vařící vodou a nechat odstát). Sojovou omáčku…
Tento jednoduchý rybí salát přijde vhod jako svačina nebo večeře. Sledě, šalotku, jablko, jarní cibulku a bylinky stačí pokrájet a smíchat se zakysanou smetanou a…
Krásné letní dny trávíme raději venku a k vaření vybíráme raději recepty rychlé na přípravu. Kuřecí kousky se spoustou zeleniny a bylinek jsou toho důkazem. Nastrouhaný…
Kuřecí prsíčka osolíme, opepříme a na rozpálené pánvi s trochou oleje opečeme z obou stran dozlatava; nejprve opečeme stranu s kůží. Poté je dáme dopéct do rozehřáté…
Maso důkladně smícháme s vejcem, šalotkou nakrájenou najemno, solí, pepřem, paprikou a nasekanou petrželkou nebo libečkem. Necháme chvíli odpočinout.Hermelíny rozkrojíme…
Kedlubny mají příjemně nasládlou a osvěžující chuť. Pokud připravíte nakládané kedlubny, vychutnat si je můžete kdykoliv v průběhu roku. Jsou skvělé jen tak k zobání…
Maso drží vcelku blána, kterou na několika místech přeřežeme, aby se maso nekroutilo. Osolíme a opepříme. Po obvodu přilepíme pár lístků šalvěje a mezi malé svalíky…
Sametově jemná smetanová omáčka s hříbky, čerstvě přinesenými z procházky v lese, je lehce dochucená bílým vínem. Hotovou omáčku smícháme s uvařenými těstovinami a před…
Nudličky z vepřového masa s kousky paprik voní po česneku a mají skvělou pikantní chuť. Můžeme je tak připravit k obědu třeba s bramborem nebo je navrstvit na topinku a…
Neodmyslitelnou součástí letních podvečerů je snad všemi oblíbené grilování. Na grilu můžeme připravit spoustu různých dobrot - třeba špízy s kuřecím masem a paprikou,…
Mezi letní pokrmy neodmyslitelně patří také oblíbené plněné papriky. Připravit je můžete i v bezmasé variantě, plněné kuskusem s restovanou zeleninou. Pečené plněné…
Lososa vykostíme, stáhneme z kůže a a nakrájíme na kostky. Dáme vařit špagety do osolené vody, špagety by měly být uvařené na skus. Cuketu omyjeme a nakrájíme na plátky.…
Červená čočka je velmi zdravá, nenadýmá a připravíme ji během chvilky bez namáčení předem. V této lehké pomazánce chutná skvěle. Navíc je to příjemný způsob, jak do…
Těstovinová jídla jsou velice oblíbená pro svojí nenáročnou přípravu, kdy během chvíle můžete vykouzlit pokrm luxusní chuti. Neváhejte a vyzkoušejte připravit…
Oloupanou šalotku nastrouháme na struhadle s malými očky na kaši. Zakysanou smetanu v misce smícháme s nastrouhanou šalotkou, lžící oleje a 1 lžičkou nastrouhané…
Zapečená krkovice je vynikající pokrm, který spojuje intenzivní chuť uzeného masa s jemností a bohatostí zapékaných ingrediencí. Tato sytá a aromatická varianta je…