Silvestrovský guláš
Recept ještě nebyl hodnocenGuláš ze dvou druhů masa, který můžete připrat jak na silvestrovské veselí, tak i na další příležitosti. Restované maso pořádně okořeníme a podlijeme černým pivem, které…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Guláš ze dvou druhů masa, který můžete připrat jak na silvestrovské veselí, tak i na další příležitosti. Restované maso pořádně okořeníme a podlijeme černým pivem, které…
Maso si předem naložíme. Osolíme, opepříme a pomažeme hořčicí. Zalijeme olejem a přidáme promáčknuté stroužky česneku a na čtvrtinky pokrájenou cibuli. Necháme aspoň do…
Brambory i se slupkou, pokud mají pěknou, nakrájíme na kolečka a opečeme na pánvi nebo v troubě na plechu. Vyjmeme na papírovou utěrku a odsajeme přebytečný tuk.Po…
Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Celer, cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme. Maso osmahneme na oleji, pak maso vyndáme a asi 5 minut osmahneme cibuli, česnek a celer,…
Špagety uvaříme dle návodu. Když jsou hotové, přidáme k nim tuňáka (může být jak v oleji, tak ve vlastní šťávě), nakrájenou cibili, rajčata a kyselé cibulky. Osolíme,…
Salám rozkrojíme na půl a pak na čtvrt a ten kousek nakrájíme asi na 6 kousků silných asi 1,5 cm a ještě je nařízneme ale nedořízneme. Namažeme tousty a vložíme kousek…
Mleté maso vložím do větší mísy, přidáme prolisovaný česnek, koření, vejce, zelenou nasekanou nať z mladých cibulek, nakladánou zeleninu/na bramb.salát/ bez nálevu a …
Stehna omyjeme a naložíme do marinády. Marinujeme 1-2 hodiny. Na plech si rozložíme alobal, na který položíme stehno, zasypeme žampióny a nakládanou cibulkou. Zabalíme…
Maso očistíme a nakrájíme na větší kostky, osolíme, opepříme a okmínujeme. Cibuli s česnekem oloupeme a nakrájíme. Papriku zbavíme semínek a spolu s okurkami nakrájíme…
Naklepeme a osolíme maso, poprášíme hladkou moukou a zprudka opečeme. Na výpek dáme máslo, cibulku, párky, žampiony, papriku, přidáme kečup a zakápneme worčestrem. …
Fazolky, sušená rajčata a olivy si nakrájíme, přidáme k nim sterilované cibulky, tuňáka, kapary a přilijeme nálev z cibulek, ocet, olivový olej. Bazalku si posekáme a…
Nakrájíme si na kousky klobásku a přidáme další uvedené suroviny, vše vyšleháme do pěny, dál dle každého osolíme a zdobíme barevně.
1. Ve vestim hrnci uvarime zelne platky v osolene vode, olozime na saci kuchynsky papir (papertowels) and nechame oschnout. 2. Mezitim na hlubsi pany rozpalime 1…
Klasický guláš z masa či brambor a uzeniny je vděčným pokrmem. Pokud vás lákají i netradiční a kvalitní suroviny, vyzkoušejte recept na guláš z kuřecích srdíček. Jsou…