Kotlety plněné grilovací klobásou

Vepřové maso Doba přípravy: 50 minut 15 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: 50 minut 15 názorů

Suroviny 4 porce

4 vepřové kotlety
120 g bílé grilovací klobásy
sůl
pepř
4 PL oleje
1 sklenička nakládané cibulky
2,5 dl vývaru nebo Hovězí gurmánský bujón
1 PL hladké mouky
1,25 dl šlehačky
2 KL hořčice
2 PL posekané petrželky
200 g žampionů
80 g dušené šunky
60 g másla

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety opláchneme, osušíme a nakrojíme ostrým nožem kapsy.

  2. Ty naplníme masem z klobásy a spíchneme párátky. Osolíme opepříme.

  3. Na rozehřátém oleji kotlety opékáme asi 20 minut. ( Já je pro jistotu pokladla máslem a dále ještě na chvíli do trouby, aby bylo maso krásně měkké, protože mi u řezníka kotlety nakrájeli moc tlusté). Hotové udržujeme teplé.

  4. V kastrůlku rozpustíme kousek másla zasypeme moukou, podlijeme vývarem, přidáme cibulky a krátce povaříme.

  5. Pak vmícháme šlehačku a hořčici, osolíme, opepříme a přidáme petrželku.

  6. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky.

  7. Šunku nakrájíme na proužky.

  8. Máslo rozpustíme a asi 5 minut na něm opékáme žampiony, pak přidáme šunku a ještě krátce opékáme.

  9. Šunku s žampiony naklademe na kotlety, přidáme omáčku s cibulkami. Podáváme s opečenými bramborem nebo bramborovou kaší.

Komentáře k receptu Kotlety plněné grilovací klobásou

Tématické fráze: plněné kotlety kotleta s vinnou klobásou kotelta plněná vinnou klobásou plněné kotlety recepty kotlety plněné plněná kotleta jak udělat z kotlety plát vepřová kotleta plněná klobásou kotleta recept jak připravit maso na prudko aby bylo měkké kotleta plněná vinnou klobásou jak udělat vinná klobása grilovací klobása recept vepřová kotleta plněna vinou klobasou kotleta s klobásou plněné kotlety s vinnou omáčkou plněna kotleta recepty žampionová omáčka k masu maso plněné zelím a klobásou veprove maso plnene vinnou klobasou