Americké čokoládové cookies
Recept ještě nebyl hodnocenJsou oblíbené nejen u dětí, ale i u dospělých. Řeč je amerických čokoládových sušenkách cookies. Jejich příprava není nijak složitá a ikdyž nejste zdatní v pečení, s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 209 kJ / 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 30,00 g |
– nasycené | 15,00 g |
– nenasycené | 13,00 g |
–– mononenasycené | 10,00 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 55,00 g |
– cukry | 50,00 g |
––– laktóza | 10,00 g |
Jsou oblíbené nejen u dětí, ale i u dospělých. Řeč je amerických čokoládových sušenkách cookies. Jejich příprava není nijak složitá a ikdyž nejste zdatní v pečení, s…
Notoricky známé Míša řezy není třeba představovat. Co když ale spěcháte a nemáte čas na jejich přípravu? Zkuste připravit Míšu do skleničky. Je to velmi rychlé, snadné,…
Patříte mezi milovníky čokolády? Vyzkoušejte tento recept na brownies - řezy plné čokolády a kakaa. Správně upečené brownies je na povrchu křupavé a uprostřed ještě…
Troubu předehřejeme na 205 °C a formu na 12 muffinů vyložíme muffinovými papírovými košíčky.Ve středně velké míse smícháme mouku, prášek do pečiva a sůl. Odložíme…
1. Ve velké míse smícháme mouku, jedlou sodu, kukuřičný škrob a sůl. Odložíme. 2. Ve středně velké míse metlou promícháme rozpuštěné máslo, hnědý cukr, krupicový cukr.…
Slaďoučké čokoládové muffiny s Nutellou uvnitř nadchnou nejen dětské strávníky a vykouzlí jim úsměv na tváři. Jejich příprava je velice snadná, a tak vám můžou pomoci i…
Objevte kouzlo vláčných banánových muffinů, které voní skořicí a lákají kousky rozpuštěné čokolády. Tento snadný recept přináší dokonalou chuť a potěší každého, kdo si…
Na povrchu křupavé a vevnitř vláčné a plné chuti po čokoládě. Kvalitní kakao, nasekané alespoň dva druhy čokolády uvnitř. Doslova exploze v ústech. Při servírování…
Moučníky z plechu mají mnoho výhod. Dobře se skladují, velikost porcí se krájí dle potřeby a většinou jich je větší množství. Tento moučník připomínající kokosovou…
Ořechové těsto v tomto receptu se skvěle doplňuje s kávou a nadýchaným šlehačkovým krémem. Na závěr řezy posypte nastrouhanou čokoládou a nechte vychladit v lednici.…
1. Troubu předehřejeme na 160°C a vymažeme a vysypeme bochníkovou formu vel. 31 x 11 cm. 2. Ve velké míse smícháme mouku, kakao, cukr, jedlou sodu, sůl a skořici.…
Křupavá čokoládová skořápka v kontrastu s jemnou náplní správným způsobem pošimrá chuťové buňky. Náplň si můžete zvolit dle svého gusta. Můžete do ní přidat rum, sušené…
Tartaletky patří momentálně k jednomu z nejoblíbenějšího druhu cukroví. Jejich nepečenou alternativu si můžeme připravit s tímto receptem. Těsto z ovesných vloček a…
Kinder Bueno patří mezi oblíbené sladkosti dětí. Co takhle jim připravit dort s Bueno příchutí? Příprava je velmi snadná a ani nebudete muset zapínat troubu. Nejtěžším…
Smíchame všechny suroviny a umícháme těsto.Plech vyložíme pečícím papírem a vlijeme těsto, posypeme ovocem a pečeme cca 20 min. na 170°C (zkouška špejli).Čokoládu…
1. V míse vhodné do mikrovlnné trouby rozehřejeme hořkou čokoládu a máslo, vymícháme dohladka a necháme lehce vychladnout. 2. V malé míse mouku a prášek do pečiva,…
Troubu předehřejeme na 200 °C.Hořkou a mléčnou čokoládu nasekáme na kousky.Čokoládu na vaření rozpustíme.Smícháme mouku a kypřicí prášek.V jiné míse smícháme rozpuštěnou…
Jistě znáte sladkou čokoládovou tyčinku s karamelem, na kterou dělalo reklamu i spousta známých sportovců. V tomto receptu z nich upečeme dokonalý dort. Arašídový korpus…
Těsto: Bílky vyšleháme s cukrem do tuhé pěny. Přidáme žloutky a trochu prošleháme na pomalém stupni. Dále přidáme prosátou mouku s kypřícím práškem a směs těsta…
Čtvercovou formu o hraně 20 cm vyložte papírem na pečení.V kuchyňském robotu promixujte najemno nasekaných 125 g pistácií, 75 g čokolády a polovinu cukru. Přesypte do…
Svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta jsou velmi snadné a chutné. Těsto připravujeme bez kynutí a díky máslu je po upečení krásně křehké. V makové náplni je…
Domácí lískooříšková Nutella je lahodná a zdravější alternativa k oblíbené komerční čokoládové pomazánce. Vyrobena z čerstvých lískových oříšků, kvalitního kakaa a…
Na začátku přípravy dáme předehřát troubu na 170 °C a nachystáme si potřebné - dvě mísy (jednu na šlehání, druhou menší na polohrubou mouku a kypřící prášek) a hrnek.…
Spojením kvalitní čokolády a burisonů vytvoříme pěkný jedlý dárek. Příprava není složitá, stačí jen dobře hlídat teplotu. Místo burisonů můžeme čokoládu doplnit i…