Nakládané kozí rohy
Recept ještě nebyl hodnocenKozí rohy jsou jednou ze sladkých odrůd paprik. Máte-li na zahradě tyto papriky, vyzkoušejte rozhodně jejich zavařování! Nebudete litovat a jejich chuť ocení celá rodina…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 674 kJ / 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 100,00 g |
– cukry | 100,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kozí rohy jsou jednou ze sladkých odrůd paprik. Máte-li na zahradě tyto papriky, vyzkoušejte rozhodně jejich zavařování! Nebudete litovat a jejich chuť ocení celá rodina…
Povidla, podle tohoto receptu jsou moc dobrá. Nebojte se experimentovat. Lze přidat půl lžičky mleté skořice a rumovou esenci místo rumu. Skvělé jsou do buchet, jen tak…
Bezkonkurenční recept na šátečky s povidlovou náplní. Jsou nadýchané, jemné a chutnají luxusně. Těsto sice obsahuje droždí, ale nenechává se kynout a rovnou se s ním…
Máte-li malé děti nebo i větší mlsaly v domácnosti, určitě se vám bude hodit recept na švestkovou „nutelu”. S křupavým pečivem bude skvěle chutnat a konkurovat tak…
Mák nasypeme do poloviny horkého mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty. Necháme vychladnout. Z hrubé mouky, cukru a másla uděláme drobenku a uložíme do…
Domácí zavařování je skvělým způsobem, jak zužitkovat úrodu ze zahrádky a pochutnávat si na ní po celý rok. Pokud máte horkovzdušnou troubu, můžete vyzkoušet jednoduší a…
Upečte s námi výbornou americkou buchtu s jablky a ořechy. Je šťavnatá, lahodná a velmi rychlá na přípravu, do které můžete zapojit i děti. Buchtu po upečení polijte…
Chutney si můžete vyrobit téměř z jakéhokoli ovoce a zeleniny. Pojďte vyzkoušet chutney z nedozrálých rajčat, jablek a cibule, dochucené zejména zázvorem a feferonkou.…
Jemné palačinky plněné nadýchanou tvarohovou hmotou odlehčenou sněhem z bílků se zrovna rozplynou na jazyku. Můžeme podávat jako dezert po lehkém obědě nebo jako lákavou…
Jemné palačinky plněné nadýchanou tvarohovou hmotou odlehčenou sněhem z bílků se zrovna rozplynou na jazyku. Můžeme podávat jako dezert po lehkém obědě nebo jako lákavou…
Do mísy si dáme mouku, prášek do pečiva, vanilkový cukr, pískový cukr, mandle a vše dobře nasucho promícháme. Přidáme celá vajíčka a roztopené máslo. Těsto vařechou…
Chcete tip na rychlý moučník pro nečekané hosty? Skvělým řešením je tato roláda, která se dá naplnit mnoha ingrediencemi z nichž nejjednodušší je právě ušlehaná šlehačka…
Předehřejeme si troubu na 190°C. Vymažeme si dortovou formu a vysypeme strouhankou. Do mísy nasypeme cukr a vyklepneme celá vejce. Našleháme do pěny, přidáme ostatní…
Vyzkoušejte tradiční Honzovy buchty z kynutého těsta, které je zaděláno šlehačkou, místo mléka. Nadýchané buchty, plněné oblíbenou sladkou náplní, jsou jemné a vláčné…
K podzimu neodmyslitelně patří štrúdly s náplní ze šťavnatých jablek, která je plná rozinek. Tento závin je důmyslně zabalený tak, aby jeho povrch naznačoval jednotlivé…
V létě není moc čas ani chuť připravovat složité moučníky. A hlavně chceme mnohdy do buchty zakomponovat i zrovna uzrálé ovoce. Jemnou a díky kefíru vláčnou buchtu tak…
Žluté blumy jsou šťavnaté, mírně nakyslé a v létě jsou ideální svačinkou do ruky, hodí se ale také do různých koláčů. Pokud si chcete připomenout jejich chuť i v zimě,…
Ovocné rolády se těší velké oblibě, jsou krásně nadýchané, barevné a můžete je plnit libovolným ovocným krémem. Podle tohoto receptu je zvládne připravit i úplný…
Na vál prosijete mouku, přidáte na kousky nakrájené máslo, sůl a studenou vodu. Důkladně propracujete a zaděláte pevné těsto, které necháte chvíli odpočinout. Kulatou…
Na vál prosijete mouku, přidáte na kousky nakrájené máslo, sůl a studenou vodu. Důkladně propracujete a zaděláte pevné těsto, které necháte chvíli odpočinout. Kulatou…
Koblížky nemusí být nutně smažené. Vyzkoušejte tuto zdravější verzi z jogurtového kynutého těsta, které se nesmaží, ale peče v troubě. Upečené koblížky stačí pro…
Koblížky nemusí být nutně smažené. Vyzkoušejte tuto zdravější verzi z jogurtového kynutého těsta, které se nesmaží, ale peče v troubě. Upečené koblížky stačí pro…
Vynikající bublanina plná rybízu. Můžete však použít své oblíbené ovoce. Recept je obměněn přidáním zakysané smetany, která zachová šťavnatost a bublanina je pak krásně…
Vynikající bublanina plná rybízu. Můžete však použít své oblíbené ovoce. Recept je obměněn přidáním zakysané smetany, která zachová šťavnatost a bublanina je pak krásně…