Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně
Recept ještě nebyl hodnocenSrnčí maso je velice jemné, s nízkým obsahem tuku. Srna je jedno z nejmenších druhů zvěřiny s průměrnou váhou 12-15kg. Dopřejte masu na červeném víně čas, který…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 067 kJ / 255 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,80 g |
| Tuky | 0,20 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,10 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,10 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 5,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 60,00 g |
| – cukry | 50,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Srnčí maso je velice jemné, s nízkým obsahem tuku. Srna je jedno z nejmenších druhů zvěřiny s průměrnou váhou 12-15kg. Dopřejte masu na červeném víně čas, který…
Je podzim a máte zahradu plnou jablek a nevíte co s nimi? Připravte si výborná jablka v županu, jednu z pochoutek našeho dětství. Jejich přípravu zvládne každý a odměnou…
Do moučníků, koláčů, závinů nebo buchet patří náplň. Díky ní se těšíte na každé další sousto. Zde jsou ty nejoblíbenější. Sladkou čokoládovou, jemnou tvarohovou,…
Chcete potěšit své blízké vlastnoručně vyrobeným narozeninovým dortem? Možná to není tak složité, jak by se mohlo zdát. A místo drahé a často nedobré potahovací hmoty si…
Ořechová roláda v tomto pojetí se stává luxusním dezertem pro slavnostní příležitosti. Připravte ji k nedělní kávě, na rodinnou oslavu, nebo na setkání s přáteli.…
Výborné těsto ochucené ořechy a Grankem, potřené kávou, rumem a rybízovým džemem, doplňuje čokoládová poleva. Dort, který jistě potěší milovníky čokolády, kakaa a kávy,…
Linecké cukroví se sněhovými věnečky plněné pikantním džemem je velmi vyhledávané pro zmírnění sladké chuti. Navíc má efektní vzhled a na slavnostním stole se hezky…
Mleté ořechy ve spojení s křehkým těstem, rybízovým džemem a čokoládovou polevou vytvoří neodolatelné řezy nejen na sváteční stůl. Potěšte své blízké tímto lahodným…
Ze všech surovin vypracujeme klasické linecké těsto. Vyválíme ho na tloušťku 3 mm a vykrajujeme kolečka velká asi 5 cm. Doprostřed každého kolečka dáme malou lžičku…
Jablká umyjeme a rozkrojíme na polovicu.Vyberieme z nich jadrovníky.Jamky ,ktoré nám vzniknú posypeme škoricovým cukrom a dáme po lyžičke džemu.Posypeme posekanými…
Do mísy nasypu mouku, cukr a sůl, vše promíchám, udělám důlek a do něj naliji ve vlažném mléce a lžičce cukru zmlazené droždí. Trošku zapráším moukou a nechám pracovat…
Řezy s tvarohovo-smetanovým krémem a ovocem jsou skvělou volbou pro všechny milovníky jemných a osvěžujících dezertů. Tento lahodný zákusek kombinuje lehký a nadýchaný…
Cibule nakrájené nadrobno osmažíme na oleji, srdce si protkneme krychličkami slaniny, osolíme a zprudka osmažíme ze všech stran. Pak zalijeme vývarem, nebo vodou, aby…
Pokud hledáte recept na dezert, který potěší chuťové pohárky i vaše oči, jsou tyto řezy skvělou volbou. Nadýchaný kakaový piškot s výborným tvarohovým krémem potřeme…
Plech vyložíme papírem na pečení (po délce na rubu si vyznačíme čáry na dva pruhy po 7 čarách s mezerami od sebe vzdálenými cca 1,5 cm na šířku prstu nebo papír na…
Bůček nakrájíme na drobné kostičky a prudce je osmažíme v kastrólu se silnějším dnem, až vzniknou hnědé škvarečky. Na tomto základu nechám zesklovatět kostičky cibule,…
Vynikající linecké řezy s pikantním džemem a tvarohovou náplní se skvěle hodí pro slavnostní příležitosti, nebo když chcete pohostit milou návštěvu. Skvělé jsou čerstvé,…
Zapneme troubu na 170° C a na pečící papír přehnutím vyznačíme dno plechu. Všechny suroviny na spodní díl (kromě džemu) zpracujeme v robotu nebo ručně na těsto podobné…
Deň vopred si pripravíme krém.Uvaríme šľahačky s čokoládou, necháme ich vychladnúť a dáme na noc do chladničky.Na druhý deň vyšľáháme jemný krém.Suroviny na cesto spolu…
Připravte si oblíbené kokosové cukroví podle tohoto receptu. Linecká kolečka jsou plněná čokoládovým pudinkovým krémem a džemem, přiklopená křupavou kokoskou a máčená do…
Smícháme suroviny na rozkvas, vložíme do sklenice a necháme v teple ztrojnásobit objem.Celý rozkvas vložíme do robota a zalijeme vlažným mlékem (mléko nesmí být horké,…
Z mléka, cukru a pudinkových prášků uvaříme podle návodu hustý pudink. Povrch zakryjeme fólií, kterou k povrchu přitiskneme a necháme vychladnout. Zapneme troubu na 180 …
Pokud milujete čokoládu, určitě ochutnejte tyto výborné řezy. Nadýchaný čokoládový korpus je potřený výraznou rybízovou marmeládou a tvarohovo-čokoládovým krémem. Vše…
Na oleji opražíme cibuli, přidame maso a necháme pořádně orestovat, až pustí štávu. Přidáme dvě lžíce koření a malinko podlijeme domácim vývarem, necháme dusit a po…