Jahelné kuličky v kakau
Recept ještě nebyl hodnocenJáhly patří mezi opomíjené suroviny, přitom jsou velice cennou a výživnou surovinou. Připravit z nich můžeme i snadné cukroví. Nepečené kuličky mají základ z vařených…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jáhly patří mezi opomíjené suroviny, přitom jsou velice cennou a výživnou surovinou. Připravit z nich můžeme i snadné cukroví. Nepečené kuličky mají základ z vařených…
Příprava zapékaných lasagní zabere dost času, výsledek za to ale určitě stojí. Voňavé jídlo se šťavnatými vrstvami masa a špenátem je na povrchu zakončené kůrčičkou…
Polévky z luštěnin jsou velmi vydatné a v chladných dnech i příjemně zahřejí. Do této polévky navíc kromě fazolí přidáme i jáhly, které ji pěkně zahustí, a smetanu pro…
Šťavnaté karbanátky z mletého masa jsou oblíbená klasika. Připravit je můžeme i v trochu zdravější verzi, aniž bychom jim ubrali výtečné chuti. Do karbanátků přidáme…
Jáhly jsou často opomíjenou bezlepkovou obilovinou, přitom z nich můžete připravit skvělé pokrmy. Zejména ty sladké, jako je tento nákyp. Mezi dvě jáhlové vrstvy…
Jáhly patří mezi výživné obiloviny, které mají v naší kuchyni dlouhou historii. Připravte si jeden z tradičních receptů, a to slaný jáhelník. Uvařené jáhly smícháme s…
Jáhly se zeleninou na způsob leča jsou jednoduchým a výživným jídlem plným chuti. Paprika, rajčata a cibule se propojí s vařenými jáhlami do lehce krémového základu.…
Konec léta se nese v duchu dozrávání švestek a také se začátkem dalšího školního roku. A jak spojit tyto dvě věci? Třeba v přípravě chutných muffinů. Těsto z jáhel,…
Lehký jahelník s ovocem, slazený medem, je skvělou volbou pro ty, kdo chtějí mlsat zdravěji. Jemná chuť jáhel, přírodní sladkost medu a ovoce, dělají z tohoto dezertu…