Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 221 kJ / 1 487 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,34 g |
Tuky | 46,42 g |
Vláknina | 23,90 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 226,97 g |
Postup přípravy
Potom ihneď odstavíme, pridáme med, zakryjeme a zabalíme do perín na 30 minút (tak, ako to robíme s pohánkou). Krok 4: Potom vyberieme, premiešame, rozdelíme na taniere, prelejeme roztopeným maslom a posypeme škoricou.
Ihneď podávame.
Zveřejněno 28. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jáhly s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYlpQ
Moje poznámka
Jáhly s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYlpQ
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 24 minutami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 11 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 8 minutami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 47 minutami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 4 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 4 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 4 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 5 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 6 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 7 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 8 hodinami
Suroviny:
jáhly,
voda,
olej,
jablko,
fíky čerstvé,
med,
máslo,
skořice
Komentáře (9)
V zadnem pripade jsem Te nechtela poucovat, ale mozna jsou taci, co nevedi - ani ja jsem nevedela
Pšeno predvarené nebolo, ja si kupujem pšeno priamo z mlyna vo veľkom 5 kg plátenom vrecku. Recept ma zaujal práve pre ten postup, či bude pšeno mäkké. Bolo.