Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Listy červené řepy a là špenát s jáhlovo-batátovými dukátky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

8. 9. 2015 12:23

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie3 766 kJ / 900 kcal
Bílkoviny27,88 g
Tuky27,87 g
Vláknina16,48 g
Cholesterol 298 mg
Sodík 189 mg
Sůl0,38 g
Sacharidy126,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept je původně bezlepkový, ale kdo může lepek, může mouky nahradit obyčejnou pšeničnou.

Sůl jsem používala pouze himalájskou růžovou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: špenát z červené řepy listy z červené řepy listy z červené řepy recepty červená řepa listy listy cervene repy cerveny spenat co s listy červené řepy listy z řepy červená řepa list repove listy spenat z repy list červené řepy cervena repa i s listy pesto z listu červené řepy pesto z listů červené řepy červená řepa špenát repa obecna listy listi z cervene repy list z červené řepy jahlove karbanatky z cervene repy

Suroviny: batáty, jáhly, sůl, mouka kukuřičná polohrubá, vejce, řepa červená listy, česnek, smetana na vaření, sůl, majoránka, droždí lahůdkové, ghee, mouka rýžová

TopRecepty.cz

Listy červené řepy a là špenát s jáhlovo-batátovými dukátky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5gjX