Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jáhly - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Zelí zapečené s jáhlami

Zelí zapečené s jáhlami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Pšeno (jáhly) prelejeme horúcou vodou a scedíme.Kapustu nakrájame na rezance. Do vymasteného pekáčika dávame vrstvu pšena, na ňu vrstvu kapusty a striedame do…

Smraďochovy zelné závitky

Smraďochovy zelné závitky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Zelí krátce povaříme, vychladnuté rozděláme na jednotlivé listy, které budeme plnit.Jáhly uvaříme dle návodu - 3x spařit horkou vodou a poté vaříme do změknutí.Na oleji…

Jogurtovo-jáhlový pohárek s banánem

Jogurtovo-jáhlový pohárek s banánem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Oloupaný banán rozmačkáme v misce vidličkou nebo šťouchadlem na brambory a promícháme ho s jogurtem. Přidáme uvařené, vychladlé jáhly, znovu promícháme a naservírujeme…

Jáhlovo-tvarohový koláč

Jáhlovo-tvarohový koláč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pšeno (jáhly) dáme do mlieka a pomaly uvaríme domäkka. Odstavíme a potom v ňom rozmiešame med a napučanú želatínu (necháme ju napučať len v trošičke vody, 2-3 lyžice)…

Jáhly s čočkou po indicku

Jáhly s čočkou po indicku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Jáhly i čočku smícháme a promyjeme alespoň 3x ve studené vodě. Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli. Přidáme všechno koření a necháme ho krátce rozvonět. Přisypeme…

Tvarohový jáhelník s ovocem

Tvarohový jáhelník s ovocem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nejdříve uvařte jáhly. Ty před varem důkladně propláchněte, několikrát je spařte vroucí vodou a pak vařte do měkka. Ideální je, namočit je ve vodě na noc. Já je vařím…

LydiaPokorna

60 min

Jáhly zapékané se zeleninou

Jáhly zapékané se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tento recept nabízí skvělou alternativu k běžným zapečeným pokrmům a je ideální pro ty, kdo hledají bezlepkovou variantu plnou vlákniny a vitamínů. Kombinace jáhel a…

tejaja

55 min

Grumbírová polévka s hřibama

Grumbírová polévka s hřibama

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pole a lesy nám poskytují suroviny, které můžeme zpracovat třeba na skvělou polévku z tohoto receptu. Základ tvoří máslová jíška a nasušené hřiby, které předem namočíme.…

cathleen

50 min

Jáhly s dýní a žampiony

Jáhly s dýní a žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jáhly jsou snadno stravitelné a obsahují mnoho vlákniny, proto je dobré je zařadit do našeho jídelníčku. Spolu s pečenou dýní a restovanými žampiony tvoří výborné jídlo,…

lucieblahova

50 min

1 5 6 7 8

Naposledy jste si prohlédli