Pomalené plecko na zelenině a bylinkách
Recept ještě nebyl hodnocenMaso nakrájíme na kostky. Brambory řádně očistíme, nové neloupeme. Podle velikosti je nakrájíme na 1 cm plátky. Kedlubnu po oloupání nakrájíme na proužky. Na pánvi…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso nakrájíme na kostky. Brambory řádně očistíme, nové neloupeme. Podle velikosti je nakrájíme na 1 cm plátky. Kedlubnu po oloupání nakrájíme na proužky. Na pánvi…
Na másle orestujeme postrouhanou mrkev, pak k ní přidáme postrouhanou kedlubnu a na kostičky pokrájený brambor.Ochutíme kmínem,pepřem a zalijeme vroucí vodou..Přihodíme…
Všechnu uvedenou zeleninu nastrouháme nahrubo, přidáme tatarskou omáčku nebo majolku, pikantnější hořčici, zakysanou smetanu, zakapeme citrónovou šťávou, osolíme,…
Klasická bramboračka bez špinavého nádobí a všem chutná. Vezmu velký hrnec. Nakrájím mrkev na kostičky, osmahnu na másle, až pustí červenou barvu. Máslem nešetři.…
Zeleninu nakrájejte na kostičky. Bylinky nasekejte najemno a smíchejte se zeleninou. K zelenině s bylinkami přidejte cottage sýr a řádně promíchejte. Poté přidejte…
Maso nakrájíme na větší kostky a osmahneme na oleji, přisypeme koření a necháme chvilku pustit šťávu. Poté přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev a kedluben, podlijeme…
Na malém množství oleje osmažíme cibulku nadrobno krájenou do sklovita, přidáme papriku, nakrájené brambory, mrkev, kedlubnu, květák, česnek a houby, pak dolijeme vodou…
Zeleninu-mrkev, kedlubnu očistíme, mrkev nakrájíme na kolečka,ne moc silná, kedlubny na podélné nudličky na způsob zelí. Lilek nakrájíme na kolečka, ta posolíme, necháme…
Do 2 l vroucí vody dáme veškerou zeleninu – vcelku, osoíme a opepříme. Velmi pomalým varem vaříme asi 1 hod. Do hrnečku si oddělíme asi čtvrt litru vývaru a necháme…
Na oleji orestujeme narezanú cibuľu. Pridáme na rezance nastrúhanú cviklu a za stáleho miešania opražíme. Potom pridáme na rezance nastrúhaný kaleráb, osolíme,…
Očištěnou zeleninu nakrájíme na plátky cca 2cm, brokolici rozebereme na růžičky. Osolíme a necháme odležet – není nutné předvařit! Připravíme si jogurtovou omáčku.…
Kedlubny nakrájíme na tenké nudličky, řapíky mangoldu také, listy na proužky a jarní cibulky na jemno.Na másle orestujeme cibulky, přidáme nudličky kedlubnů a…
Na rozehřátém másle na mírném plameni mícháme mleté maso tak dlouho, dokud se nerozdrobí. Osolíme, mírně podlijeme vodou a vaříme 20 minut. Poté přidáme bujón, na hrubo…
Kaleráb narežeme na menšie kúsky a v slanej vode uvaríme domäkka Potom rozmixujeme. Na troche oleja orestujeme na kolieska nakrájaný pór. Pridáme na malé kocky narezané…
Uvařte si pět až šest středních brambor ve slupce. Následně nechte zchladit a oloupejte. Nastrouhejte je na jemném struhadle, přidejte ostatní ingredience a vše uhněťte.…
Kedluben nakrájíme na jemné nudličky, ředkvičky na tenké osminky, prosolíme promícháme a necháme pustit vodu. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na kostičky a…
Vepřové nařežeme na plátky a naklepeme je jen sevřenou dlaní, osolíme, dost posypeme zázvorem a obalíme v Solamylu, rychle opečeme z obou stran a vyndáme je na talíř.…
Kaleráb narežeme na väčšie kusy a v osolenej vode varíme 10 min. Potom rozmixujeme. Pridáme na kolieska narezanú mrkvu a varíme ďalších 10 minút. Vložíme lístky…
Na oleji osmažíme cibulku a přidáme pokrájenou veškerou zeleninu i hlívu ústřičnou a pridáme k cibulce také orestovat. Osolíme, opepříme, doladíme vegetou, tymiánem a…
Kedlubny oloupeme a nakrájíme na drobné hranolky. Do kastrolu dáme rozehřát máslo, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, restujeme asi 5 minut, zaprášíme moukou a uděláme…
Všechnu zeleninu si očistíme, nakrájíme na drobnější kostičky a v litru a půl vařící vody s přidáním zeleninového bujónu uvaříme doměkka. Část zeleniny odebereme stranou…
Nakrájíme na kostky kedlubny a brambory. Dáme do osolené vody a přidáme špetku drceného kmínu a hrst dětské krupice. Přidáme pár růžiček brokolice a vše uvaříme…
Na másle orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli se slaninou. Přidáme na hranolka nakrájené kedlubny, osolíme, opepříme a podlijeme malinko vodou. Na mírném ohni dusíme…
Stehna vykostíme,upravíme na plátky,osolíme,posypeme kořením,poklademe kouskem jater,zabalíme,sepneme párátky.Na osmahnutý pórek dáme závitky,zarestujeme,podlijeme…