Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kedlubna - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Masové kuličky na kedlubnách

Masové kuličky na kedlubnách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Šťavnaté masové kuličky z mletého masa se skvěle doplňují s jemně dušenými kedlubnami na sádle. Nenáročné jídlo, které potěší jak milovníky klasiky, tak ty, kdo hledají…

mika59

50 min

Polévka z kedlubny a mrkve

Polévka z kedlubny a mrkve

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tento zeleninový krém dokazuje, že jednoduché suroviny mohou vytvořit výjimečný chuťový zážitek. Restovaná zelenina, dochucená tymiánem a zjemněná lučinou, tvoří…

Simply Food

40 min

Zadělávané pepřové kedlubny

Zadělávané pepřové kedlubny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Představují jednoduchý a výrazně ochucený pokrm, který v sobě spojuje jemnost krátce dušené zeleniny a pikantnost pepře. Tradiční recept s moderním nádechem je skvělým…

isindy

20 min

Kedlubnové placičky

Kedlubnové placičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Křupavé a chutné zeleninové placičky, které skvěle poslouží jako zdravý oběd, večeře nebo originální příloha. Připravují se z nakrájené kedlubny, těstíčka a koření které…

kucerova45

30 min

Kachní rizoto se zeleninou

Kachní rizoto se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Kachní krky si uvaříme do měkka a obereme je, zároveň si uvaříme rýži, jak jsme zvyklí a necháme jí schladnout. Na pánvi s olejem orestujeme cibuli s česnekem, necháme…

Bibinka

40 min

Křupavé zeleninové závitky

Křupavé zeleninové závitky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zelné listy spaříme a necháme vychladnout. Všechnu zeleninu nakrájíme na velmi drobné kousky a povaříme v osolené vodě na skus. Přidáváme ji podle doby varu, začneme…

Salát cibulář

Salát cibulář

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Všechny cibule oloupeme a nakrájíme na slabá kolečka. V uzavíratelné sklenici smícháme s vínem a olejem, osolíme, opepříme a necháme rozležet do druhého dne. Do…

Letní polévka

Letní polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Veškerou zeleninu očistíme, opláchneme, salát rozebereme na listy a vše nakrájíme na jemné nudličky. Vložíme na máslo a opatrně dusíme.Když je zelenina poloměkká,…

Svěží carpaccio

Svěží carpaccio

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Nejdříve smícháme smetanu s chilli, citronovou šťávou, česnekem a solí. Nakonec přidáme kopr, trochu necháme na posypání.Okurku nakrájíme podélně na tenoučké plátky a…

Jemná kedlubnová polévka

Jemná kedlubnová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na másle osmažíme cibulku do sklovata. Zasypeme moukou, uděláme světlou jíšku, zalijeme vodou, dobře rozmícháme. Přidáme sůl, koření a bujony a počkáme, až začne vařit.…

Plněné okurky

Plněné okurky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Okurky omyjeme, odřízneme konce a podélně je rozkrojíme. Lžičkou vydlabeme dužinu / můžeme ji přidat k okurkovému salátu nebo na dát jen ozdobu /. Kedlubnu, mrkev a…

Kedlubnová kyselice

Kedlubnová kyselice

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na másle si zpěníme cibulku, přidáme nahrubo nastrouhané kedlubny, kmín, sůl, podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Pokud máme vývar uzený, solíme podle jeho slanosti.…

Kedlubny s nivou

Kedlubny s nivou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kedlubny pokrájíme na plátky a rozložíme do tukem vymazaného pekáče. Posypeme je rozdrobenou nivou, promíchanou s petrželkou, poklademe plátky másla a ve vyhřáté troubě…

Slepičí vývar á la Zlatá polévka

Slepičí vývar á la Zlatá polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Ako prvé si sliepku dôkladne opláchneme, očistíme a znova opláchneme, ja osobne neporcujem. Ak chceme silný kvalitný vývar, je dôležité, aby bola celá ponorená vo vode…

Shukvacik

240 min

1 11 12 13 14 15 21

Naposledy jste si prohlédli