Třízeleninová polévka, i pro začátečníky
Suroviny
Porce: 3 litry
Nutriční hodnoty
Energie | 436 kJ / 104 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,19 g |
Tuky | 0,49 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 19,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Potřebovala jsem dodělat zelí, než se bude kupovat nové a tak mě napadla tato polévka. Je lehká, nic složitého a přitom je moc dobrá. Budu ráda, když jí vyzkoušíte!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 7. 2012 10:40
3. 7. 2012 06:59
3. 7. 2012 02:55
2. 7. 2012 22:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 3 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 5 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 10 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 10 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Fit salát
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 50 minutami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 1 hodinou
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 4 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 4 hodinami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 4 hodinami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Tuky a oleje v kuchyni: Poradíme, které použít ke smažení a které raději do salátů
Další recepty
Tématické fráze: polévka se svěžím zelí polévka se svěžím zelí recepty pro začátečníky lehka polevka pro začátečníky polévka z hotového zelí jak uvarit hlavkove zeli vice porci
Suroviny: fazole bílé malé, kedlubna, zelí hlávkové, brambory, vývar zeleninový, mouka hladká, jíška, cibulka jarní, pórek, sůl, pepř
Třízeleninová polévka, i pro začátečníky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WpRx
4 názory