Hovězí polévka s rajčaty
Recept ještě nebyl hodnocenSilná hovězí polévka plná zeleniny zajisté přijde k chuti. Hovězí polévce dodají zajímavou chuť orestovaná zelenina a zejména rajčata. Polévku si můžete vychutnat v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Silná hovězí polévka plná zeleniny zajisté přijde k chuti. Hovězí polévce dodají zajímavou chuť orestovaná zelenina a zejména rajčata. Polévku si můžete vychutnat v…
Dokřupava usmažené kouličky z květáku, kedlubny a mozzarelly, uspokojí všechny milovníky smažených pokrmů. Tyto netradiční kouličky vás překvapí svojí chutí. Podávat je…
Nevíte co připravit z čerstvých kedluben ze zahrádky? Vyzkoušejte snadný recept na kedlubny plněné restovaným uzeným masem, hojně posypané sýrem a dozlatova zapečené v…
Chcete-lí se blýsknout luxusním pokrmem před rodinou, zkuste kuře po vracovsku. Do křupava upečené kuře na vrstvě lahodné, se smetanou připravené zelenině, je radost na…
Tento dobrý salát s křupavými salátovými listy, kedlubnou, ořechy a čerstvým sýrem je skvělý jako svačina nebo lehká večeře. Jako zálivku použijeme dýňový olej, který mu…
Gratinované pokrmy jsou velmi oblíbené a není divu. Na povrchu je zdobí lahodná nazlátlá krusta. Tento pokrm připravíme velmi snadno. Plátky brambor a kedlubny zalijeme…
Kedlubnový salát se zakysanou smetanou je překvapivě sytý. Může nahradit dopolední svačinu, nebo i lehký oběd. Na noc by mohl být těžký do žaludku, přes den si ho ale…
I když kedlubnu jíme často syrovou, skvělá je i v polévce, kde vynikne její nasládlá chuť. Polévku uvaříme velmi snadno a díky kroupám i dobře zasytí. Na talíři ji…
Dobrá polévka je základ oběda. Z téhle na vás z kedlubno - bramborového základu vykouknou svěže zelené kuličky mladého hrášku. Máslová jíška a použité bylinky polévku…
Rané odrůdy kedluben a jejich šťavnatá jemná dužina si přímo říká o takové využití, aby kedlubnová chuť zůstala v hlavní roli. Připravte si tuhle jednoduchou pomazánku,…
Keblubnovo-celerová omáčka je vynikající přílohou k pečenému i dušenému masu. Výrazná chuť kedlubny i celeru je vyvážena jemností zakysané smetany. Pokud jste zvyklí na…
Křupavé rané zelí, svěží bylinky a jemný dresing – jarní salát, který v sobě nese všechnu lehkost a chuť probouzející se přírody. Skvělý jako příloha i lehký oběd.
Jarní polévka z kořenové zeleniny a kedlubny má intenzivní chuť a opravdu dokáže postavit na nohy. Lžíce kurkumy dodá polévce ten správný šmrnc. Nezbývá jen, než se s…
Kedlubna patří mezi zeleninu s širokým využitím. Je skvělá za studena i v teplých pokrmech. Tento recept vám ukáže, jak z kedlubny a cukety připravit lahodnou omáčku. S…
Nevíte jak upotřebit bohatou úrodu kedluben? Vyzkoušejte tento snadný recept na máslové kedlubny, podávané s vařeným vejcem. Za pomoci mikrovlnné trouby vše zvládnete…
Kombinace baby karotky a mladé kedlubny přímo láká k jarnímu hodování. Můžete zůstat u bezmasé varianty pouze s přílohou vařených brambor. Nebo touto zeleninovou směsí…
Pokud jste ještě nikdy nepoužili připravený dresingový sladkokyselý základ crema di balsamico, máte ideální příležitost. Směs kedlubny s paprikou se díky lahodné chuti z…
Tato svěží salát z kedlubny, šunky, jarní cibulky a Lučiny je ideální jako rychlá večeře či pohoštění pro návštěvu. Spojení jemných chutí a křupavé zeleniny vás mile…
Lahodný salát s příhodným názvem si můžete připravit když není čas na velké vaření. Je plný zeleniny, ale nechybí ani poctivá dávka bílkovin ve formě vajíček a…
Ředkvičky se díky své výrazné chuti skvěle hodí na přípravu pomazánky. Navíc jdou skvěle kombinovat i s dalšími surovinami. V této pomazánce k ředkvičkám přidáme…
Letní polévka bez přidaného tuku, ve které najdete nudličky mrkve a kedlubny. Díky bramborám vás polévka zasytí, ale zároveň je svěží a lehká. Nezapomeňte přidat…
Tuto chutnou jarní pomazánku připravíme z vařených vajec, tvarohu, ředkviček a kedluben. Namazaná na kousku čerstvého pečiva přijde vhod jako zdravá svačinka. Rychlý a…
Jemně nastrouhaná kedlubna dodá klasické omeletě svěžest a zajímavou strukturu. Tento rychlý a jednoduchý pokrm je ideální jako lehká večeře nebo vydatná snídaně – stačí…
Šťavnatý vepřový plátek obalený hebkým kedlubnovým krémem je lahodné spojení masa a zeleniny, které potěší i náročnější strávníky. Vyzkoušejte tento recept, který v sobě…