Kokosky hned měkké a vláčné
Recept ještě nebyl hodnocenBílé až zlatavé kokosky, které mezi barevnými cukrovinkami připomínají čerstvě napadaný sníh, nemusíte dělat jen o Vánocích. Hodí se pro všechny slavnostní příležitosti…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 954 kJ / 706 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 68,00 g |
| – nasycené | 63,00 g |
| – nenasycené | 2,30 g |
| –– mononenasycené | 2,00 g |
| –– polynenasycené | 0,30 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 13,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 11,00 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Bílé až zlatavé kokosky, které mezi barevnými cukrovinkami připomínají čerstvě napadaný sníh, nemusíte dělat jen o Vánocích. Hodí se pro všechny slavnostní příležitosti…
Kokos neodmyslitelně patří k Vánocům, ať už jako pečené kokosky nebo nepečený kokosový salám. Přípravu takového kokosového salámu zvládne hravě každý, i děti. A co…
Jedním z nejžádanějších druhů nepečeného cukroví jsou rozhodně rumové kuličky. Hlavní složkou jsou piškoty, ale zužitkujete i rozbité cukroví. Jen pozor, aby vám neujela…
Kokosky jsou velmi jednoduchým, ale o to chutnějším cukrovím. Stačí vám jen dvě suroviny a během chvilky máte dokřupava upečené hromádky exotické chuti. V troubě je však…
Raffaello kuličky jsou plné bílé čokolády a kokosu, uvnitř vláčné s křupavou mandličkou. Připravte si je podle tohoto receptu i s kapkou bílého rumu a uvidíte, že vás…
Do mísy dáme celá vejce, moučkový cukr, vanilkový cukr, olej, vodu, rum a šleháme do světle husté hmoty. Do hmoty přidáme kokosové pudinky a rozšleháme. Naposledy…
Korpus: Všechny suché suroviny smíchejte v misce dohromady. V jiné misce vyšlehejte měkké máslo s řeckým jogurtem. V další misce vyšlehejte bílky s troškou soli do…
Připravte si oblíbené kokosové cukroví podle tohoto receptu. Linecká kolečka jsou plněná čokoládovým pudinkovým krémem a džemem, přiklopená křupavou kokoskou a máčená do…
Ze surovin vypracujeme kokosové těsto. Tvarujeme kuličky, obalujeme v moučkovém cukru, vkládáme do formiček a vyklopíme. Necháme do druhého dne zaschnout.Ze surovin…
Toto kokosové těsto je možné slepovat krémem nebo pouze marmeládou. Obojí je vynikající! Nebo toto tvárné těsto lze vytlačovat nástavcem na mlýnku a tvořit tyčky,…
Všechny ingredience kromě oříšků vložíme do mixéru a rozmixujeme na hladké těsto. Vmícháme namleté oříšky a tvoříme sušenky, do kterých uděláme důlky. Poklademe na plech…
Veganské raw kuličky jsou plné rychlé energie. Potřebujeme na ně hlavně datle, které je osladí, oříšky, které jim dodají tuky a vločky, které dodají zdravé sacharidy.…
Jemný nadýchaný korpus s kokosovou chutí doplníme lahodným krémem z tvarohu. Osvěžující tón celého moučníku pak zajistí šťavnaté mandarinky. Před servírováním pak…
Na vál (nebo do mísy) si dáme mouku, na ni rozkrájíme změklý tuk, nasypeme kokos, cukr, vanilku, kakao a přidáme vajíčko. Vše zpracujeme v těsto, které si dáme do chladu…
Na vál (nebo do mísy) si dáme mouku, na ni rozkrájíme změklý tuk, nasypeme kokos, cukr, vanilku, kakao a přidáme vajíčko. Vše zpracujeme v těsto, které si dáme do chladu…
Košíčky z křehkého těsta plněné kokosovým sněhem a ozdobené rozpuštěnou čokoládou jsou ideálním cukrovím pro sváteční chvíle. Kokosový sníh jde připravit také ve…
Kokosové kuličky s čokoládou jsou lahodným a jednoduchým cukrovím. Měkké a vláčné kuličky se hodí nejen na vánoční stůl, ale i jako sladká odměna během roku. Připravte…
Datle zalijeme 180 ml vroucí vody a necháme vychladnout. Rozmixujeme na kašičku, kterou smícháme s kefírem, vejci, prosátou moukou, kakaem a kokosem. Vymícháme hladké…
Troubu zapneme na 170 st. a necháme vyhřát. Plech s vyšším okrajem vyložíme pečícím papírem. Ze surovin pro korpus uděláme tužší lité těsto, které nalijeme na plech…
Nepečené cukroví je velmi oblíbené. Vyzkoušejte tyto netradiční bombičky a zkuste experimentovat s chutí tohoto cukroví obměnou chuti džemu, který použijete na potření.…
Nejdříve si připravíme ovoce - vypeckované švestky rozkrájíme na půlky. Pak smícháme suroviny na těsto, vypracujeme tuhé těsto a "vmačkáme" do hlubokého plechu…
Ze všech surovin vypracujeme těsto, které necháme v chladu 2 hodiny odpočinout. Na vál dáme mouku a vyválíme na sílu 2 mm, nakrájíme na obdelníčky (podle velikosti…
Strouhaný kokos je pro svůj vysoký obsah tuku ideální na pečení a díky obsahu tuku a vlákniny dokáže na delší dobu zasytit. V kombinaci s lehkým bílkovým korpusem a…
Jistě znáte osvěžující nápoj Piňa Colada, který si v létě dopřáváme na terase v restauracích nebo barech. Pokud ho máte rádi, nepřehlédněte recept na tento koláč.…