Vánoční cukroví - bezlepkové, výborné

Olga Urvalkova Kuchařka: Olga Urvalkova

Cukroví , Bezlepkové, Plněné 4 názory

Suroviny

Těsto linecké:
400 g mouky Jizerka (může být i jiná bzlp)
200 g másla
100 g cukru moučka
1 vajíčko
1 žloutek
1 vanilkový cukr
citronová kůra
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vypracujeme těsto a necháme odpočinout, klidně do druhého dne.
    Já jsem si rozdělila na půlku, do jedné přidala 2 lžíce kokosu (hříbky).

  2. Klasicky: vyválíme plát, vykrajujeme tvary, pečeme dorůžova asi 10 minut.

  3. Hříbky plněné máslovým krémem, kolečka rybízovou marmeládou.

  4. Stromečky a srdíčka jsou ořechová, náplň povidlová.

Poznámka

Cukroví je osvědčené léty pojídání, chuťově téměř jako lepkové.

Krásné a klidné Vánoce všem :))

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 15 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vánoční cukroví - bezlepkové, výborné

Tématické fráze: vánoční cukroví recepty s fotkou jizerka vanocni cukroví bezlepkové cukroví recepty osvědčené bezlepkové cukroví vanocni recepty z jizerky zdrave linecke cukkrovi bezlepkové plněné cukroví bzlp vanočni cukrovi linecké vánoční cukroví bezlepkove cukrovi a mouka osvědčené bezlepkové cukroví recepty cukroví bezlepkové plněné hříbky bezlepkové vinné cukroví recepty jizerka recepty na cukrovi top recept - vánoční bezlepkové vánoční cukroví bezlepková mouka jizerka recepty bzlp vanočni cukrovi vánoční bezlepkove cukkroví mrkvove cukrovi bezlepkove mrkvove cukrovi bezlepkove

Zapomněl/a jsem heslo