Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 220 kJ / 3 160 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,49 g |
Tuky | 229,95 g |
Vláknina | 30,20 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 166 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 213,79 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze surovin vypracujeme kokosové těsto. Tvarujeme kuličky, obalujeme v moučkovém cukru, vkládáme do formiček a vyklopíme. Necháme do druhého dne zaschnout.
Krok 2: Ze surovin vypracujeme ořechové těsto. Mezi dvěma mikroteny vyválíme (podsypeme moučkovým cukrem) a vykrajujeme kolečka, která necháme do druhého dne zaschnout.
Krok 3: Slepujeme máslovým krémem a ozdobíme.
Zveřejněno 20. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sněhové královny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pMlV
Moje poznámka
Sněhové královny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pMlV
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 16 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 7 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 8 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 9 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 9 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 10 hodinami
Maková náplň
mismi před 10 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 12 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 12 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
sněhové pusinky top recepty,
sněhová královna recept
Suroviny:
cukr moučkový,
kokos mletý,
bílek,
rum,
piškoty,
ořechy vlašské,
máslo,
cukr moučkový,
šťáva citronová,
krém máslový,
zdobení cukrářské
Komentáře (2)