Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koření hřebíček - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kolečka s punčovou náplní Videorecept

Kolečka s punčovou náplní

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nevíte, jaký nový druh cukroví připravit na vánoční tabuli? Výborná kolečka, provoněná citrónem, slepená punčovou hmotou s ořechy a pikantní marmeládou, v čokoládové…

Merylas

88 min

Linecké - původní recept

Linecké - původní recept

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Linecké cukroví má své místo na vánočním menu vždy jisté. Těsto v tomto receptu je plné másla a lískových oříšků, které mu dávají lahodnou chuť. Upečené tvary můžete…

zizala

27 min

Generační bábovka s vůní vánoc

Generační bábovka s vůní vánoc

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tahle bábovka je více než jen dezert – je to sladké dědictví. Jemné těsto, vůně koření a ořechů a krásně vláčný vnitřek přinášejí chuť domova a vzpomínky na dětství.…

lemarti

75 min

Polévka našeho dědečka

Polévka našeho dědečka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Teplá a vydatná polévka zahřeje a naplní žaludek. Tuto kořeněnou zeleninovou polévku doplní jemné nočky z máslové jíšky. Je snadná, rychle uvařená a plná samých dobrých…

alena-s

30 min

Vánoční čaj

Vánoční čaj

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Za okny sněží a Vánoce jsou již pomalu za dveřmi. Čaj, nádherně vonící po skořici, hřebíčku a badyánu, připomene blížící se svátky a příjemně zahřeje. Tento čaj si…

ivulinka

20 min

Horký pomeranč

Horký pomeranč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zimní období a zejména to, kolem Vánoc, provoní domov plody citrusů. Připravte si z pomerančů teplý nápoj. Dochutí ho nastrouhaný zázvor a typicky zimní koření jako je…

RubyRom

20 min

Zelenina na kari (curry)

Zelenina na kari (curry)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Indická kuchyně je velice pestrá a plná různých chutí a vůní. Koření, které tuto kuchyni charakterizuje, je bezesporu kari. Připravte si chutnou zeleninu na kari. Dle…

Indra

60 min

Polévka vinná

Polévka vinná

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vinná polévka má své kořeny již ve starověkém Řecku a Římě a skvěle se hodí jako jeden z chodů slavnostního oběda. Vanilkový lusk, skořice a hřebíček polévku krásně…

Milan.Krimsky

45 min

Kečup podle Kateřiny Winterové

Kečup podle Kateřiny Winterové

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Velká úroda rajčat? Tak tu můžete zpracovat do lahodného kečupu podle receptu Kateřiny Winterové. Ten bude mít nezaměnitelnou chuť díky použití různých koření. Výslednou…

Jenufka

180 min

Sterilované okurky

Sterilované okurky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Okurky patří mezi nejčastěji připravované domácí zavařeniny. Podle tohoto receptu můžete připravit vlastní chutné a křupavé okurky. Okurky naskládáme do sklenic, přidáme…

Pracničky

Pracničky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Těsto zpracujeme a dáme do lednice přes noc. Plníme jej do vymazaných formiček (ne až po okraj, díky kypřicímu prášku trochu vyskočí). Dáme péct do předehřáté trouby na…

Pivní uzená rolka v PH

Pivní uzená rolka v PH

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do pomalého hrnce dáme nadrobno pokrájenou cibuli, na ní položíme uzené maso vcelku, nejprve do něho zapícháme několik hřebíčků, ostatní dáme volně.Zalijeme pivem,…

Švejkovy kotlety

Švejkovy kotlety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kořenovou zeleninu (mrkev, celer, petržel) nastrouháme na hrubém struhadle a podusíme s cibulí. Naklepeme si kotlety, osolíme, dáme kmín, nové koření, celý pepř,…

Schwarzwaldský dort

Schwarzwaldský dort

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Žloutky utřeme s polovinou cukru do pěny. Přidáme 2 lžíce horké vody, skořici, roztlučený hřebíček a sníh z bílků, do kterého jsme vmíchali zbytek cukru. Sníh lehce…

Slaninová omáčka

Slaninová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Cibuli oloupeme a nakrájíme na malé kousky, usmažíme na drobně nakrájené slanině, vyjmeme a na vypraženém tuku zaděláme jíšku, do které nalijeme vývar a metličkou jej…

Čertův čaj

Čertův čaj

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Drobně nakrájený zázvor, hřebíčky a polámanou skořici povaříme asi 20min ve vodě. Slejeme, osladíme medem a ten, pro koho je čaj příliš "ostrý", si jej může zředit…

1 17 18 19 20 21 41