Plněné papriky v zeleninové omáčce v pomalém hrnci
Pomalý hrnec vaří za nás. Díky moderním technologiím už nemusíme stát u plotny a můžeme využít čas jinak. Takto upravené papriky mají pozitivní účinky na naše zdraví a navíc si pochutnáme na dobrém obědě.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 004 kJ / 1 435 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,56 g |
Tuky | 45,50 g |
Vláknina | 49,20 g |
Cholesterol | 479 mg |
Sodík | 870 mg |
Sůl | 1,97 g |
Sacharidy | 104,00 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 8. 2023 21:06
23. 8. 2023 18:26
23. 8. 2023 17:30
23. 8. 2023 06:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Špenátové lívance s jablky
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí prso s květákovo-mrkvovou kaší
Přidáno před 14 hodinami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Přidáno před 15 hodinami
Proužkovaná střecha
Přidáno před 16 hodinami
Hořčicové řízky z krkovice a můj bramborový salát
Přidáno před 18 hodinami
Koláč ze špaldové mouky s kompotovaným ovocem a mandlemi
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Právě bylo uvařeno:
Čokoládová poleva na moučníky
marky79 uvařila před 8 minutami
Červená řepa "Fajnovka"
bohdana uvařil před 4 hodinami
Šunkofleky
bohdana uvařila před 4 hodinami
Vydatná fazolová polévka s koprem
Kerysha uvařil před 5 hodinami
Podzimní hruškový koláč
Jasek uvařila před 5 hodinami
Domácí sekana se sýrem
Myslivost uvařil před 6 hodinami
Hranolky z máslové dýně
Lenka1980 uvařila před 6 hodinami
Lehký cottage salát
Eva07 uvařila před 6 hodinami
Dýňový cheesecake podle Pavla Berkyho
Saratice uvařil před 7 hodinami
Španělský ptáček
jana.preislerova@seznam.cz uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit plněné papriky. Oblíbená pochoutka skvěle chutná s rajskou omáčkou a knedlíkem
Jak snadno očistit větší množství paprik? Po vykrojení je zbavíme semínek a plody opláchneme vodou
Chalupářské fazolky podle Mirka Donutila: Pikantní dobrota s vepřovým masem je do pár minut na stole a přípravu zvládne každý
Další recepty
Suroviny: paprika, cuketa, rajče, mrkev, cibule, šťáva rajčatová, pepř, koření nové koření, bobkový list, koření hřebíček, skořice celá, máslo, sůl, cukr, maso krůtí mleté, cibule, vejce, pepř mletý, sůl
Plněné papriky v zeleninové omáčce v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp6EY
Plněné papriky v přírodní zeleninové šťávě
Anna Kocikova
Hodnocení receptu je 4,8 (18×)